Сватба в цветовете на трикольора

Младоженката - в бяло, кумата - в зелено, шаферките - в червено

Сватба в цветовете на трикольора | StandartNews.com

Младоженката - в бяло, кумата - в зелено, шаферките - в червено. Сватба в цветовете на българския трикольор, развят гордо в комплекс "Хановете", вдигнаха Елеонора Тупарова от Петрич и Антон Дайраджиев от петричкото село Старчево, съобщи „Струма”. Балони в бяло, зелено и червено, посрещнаха Елеонора на прага на бащиния й дом.

 

Гайдари, танцьори и гости с носии изведоха булката навръх националния празник. С дълго хоро под звуците на гайда Елеонора се прости с родата, така както повелява традицията. Младоженецът доведе пред дома на любимата си гайдари, а от багажника на луксозния сватбен автомобил, при появата на Елеонора на входната врата на бащиния й дом, изхвърчаха в небето балони, в бяло, зелено и червено.

Влюбените Елеонора и Антон узакониха връзката си пред очите на множество свидетели, дошли от близо и далеч, за да станат част от най-прекрасния им ден и се насладят на уникалното им сватбено тържество на емблематичната дата 3-ти март-национален празник на България. Сватбари развяха националния флаг, а тематичното облекло на булката в бяло, кумата Томи Дайраджиева в зелено, а 6-те шаферки в червено, придадоха на сватбената им церемония патриотичен дух.

Официалните тоалети бяха сменени с български носии, които облякоха кумовете за специалния ритуал с печено прасенце.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай