Страшна драма в живота на Нели Рангелова. Огромна загуба

Цялата документация, отразяваща кариерата ѝ, е във вода

Страшна драма в живота на Нели Рангелова. Огромна загуба | StandartNews.com

Страшна драма в живота на обичаната от всички певица Нели Рангелова. Родната къща на носителката на „Златен Орфей” в Монтана е била опустошена от наводнение. Имотът е необитаем след кончината на родителите на певицата. Тя получила сигнал, че постройката се е наводнила, от нейни съседи, които ѝ се обадили по телефона, пише Шоу Блиц.

Нели веднага се качила на колата си и пристигнала в родния си град по спешност от София, за да провери каква е хавата.

На място певицата констатирала, че в приземния етаж на дома ѝ водата достигала до половин метър височина. По-лошото било, че имало и много кал, която водата донесла със себе си. Щетите били безкрай, жалва се Рангелова.

С ужас тя установила, че цялата документация, отразяваща кариерата ѝ, нейни награди, грамофонни плочи, дискове и плакати са били напълно унищожени. „Това бе част от архива ми, съхраняван от родителите ми. Колкото и да страдам, нищо не мога да върна. Срещу природата сме безсилни“, философски приема ситуацията Нели. Тя останала няколко дни в Монтана, за да може да почисти калта и да изхвърли всички повредени вещи, пише "Марица".

Рангелова не е продала имота, въпреки че вече 5 години той е напълно необитаем, а тя рядко има възможност да се прибира и да го наглежда. Разчитала на добрите съседи, които я информирали какво се случва там. Майката на естрадната звезда издъхна преди 5 години, а баща ѝ е покойник отдавна. „С мама загубих голяма част от мен. За съжаление, деменцията при нея се разви много бързо. Майка се превърна в друг човек. Накрая непрекъснато ме целуваше, но не разбирах нищо от онова, което ми казва. Тя говореше на някакъв неин си език“, споделя Нели, която ѝ осигурила най-доброто лечение. Възрастната жена обаче починала две седмици след изписването си от болница. Домът на певицата в Монтана е далеч по-скромен от този в столицата.

В София тя и съпругът ѝ Георги, който е бизнесмен, са се потопили в лукс, а жилището им е обзаведено по последен писък на модата. Нели има и домашна помощница, но за приготвянето на храна се грижела само тя, защото спазва стриктни режими. На 15 септември естрадната звезда ще навърши 65 години, но има форми на ученичка благодарение на диетите, които спазва, и здравословния начин на живот, който води

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай