Стартира антиправителствена информационна служба

Всеки, който желае, може да изпрати новина, снимка и видео за www.noresharski.com

Стартира антиправителствена информационна служба | StandartNews.com

София. От днес започва работа Антиправителствената информационна служба, която ще публикува и изпраща съобщения за случващото се на протестите срещу правителството на Пламен Орешарски. Тя ще се публикува в интернет на www.noresharski.com и в специални прессъобщения с по-важната и ексклузивна информация от протестите.

Утре, 22 юли (понеделник) в 10.00 часа, ще се състои и първата пресконференция на организацията - с участието на макроикономиста Георги Ганев на тема "Ненужната актуализация на бюджет 2013". Мястото на провеждане е офисът на открито на Бетахаус на пл. Народно събрание 3.

Целта на новата информационна служба е да представя точна и обективна информация за протестите срещу правителството. Информацията в него, както и във всяка информационна агенция, е безплатна и свободна за цитиране и препубликуване. Призовават се медиите да се позовават на noresharski.com или на Антиправителствената информационна служба (АИС) при публикуване и препубликуване на информации от сайта.

Екипът на сайта е от хора с медиен опит, които ще работят на доброволни начала за каузата на гражданско общество в България.

Освен разпространяването на новини, снимки и видео за медиите, Антиправителствената информационна служба ще организира и пресконференции по различни актуални теми, свързани с правителството и протестите. Те ще се провеждат на площадите "Независимост" и "Народно събрание" и ще се обявяват предварително на медиите.

Всеки, който желае, може да изпрати новина, снимка и видео за www.noresharski.com, като на страницата "Изпратете сигнал" има указания как това да стане анонимно и безопасно.

"Нека работим заедно за една по-добра България. Вече вярваме, че това е възможно!", се казва още в информацията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай