Слави се разкри! Драматично признание как е работил

Как е успявал дап води шоуто си

Слави се разкри! Драматично признание как е работил | StandartNews.com

Шоуменът Слави Трифонов даде категоричен отговор на въпрос, от който вероятно мнозина са били убедени, че ще се измъкне. Той бе гост на Йонислав Йотов, по-известен като Тото от "СкандаУ" и двамата си говориха цели три часа на най-различни теми, пише Шоу Блиц.

Разбира се, Слави бе запитан за емблематичното си шоу, което води цели 19 години в ефира на bTV, а онова, което сподели пред всички, няма начин да не предизвика сега лавина от коментари. Не за друго, а защото не спести нито подробност от онова, което е минало през главата му за цялото това време. Крайно любопитна бе реакцията му и за Тита, която неотдавна мина в отбора на чалга звездите.

С определени резултати, с толкова много участници – екипа на шоуто е от около 150 участници, ти си върха на иглата и трябва да направиш всичко възможно те да бъдат добре организирани и в крайна сметка, да има добър резултат, защото ти си базиран на рейтинг. Този рейтинг означава, че ще може да ти платят и ти да платиш на хората си.

Договорът беше такъв, че ако нямам този рейтинг те автоматично ти прекратяват договора. От този рейтинг зависи цената на рекламата, а от рекламата зависи дали изобщо ще получиш пари. Това е всеки ден, но не това е проблема, по-скоро водещия е този, който изпълва със съдържание и затова се казва „Шоуто на Слави Трифонов“.

Ти си го кръстил по тъпия начин „При Тото“, но пак е твоето име там. Ти си този, който ще се издъни накрая, няма да се операторите, няма да е режисьора, няма да е майка ти, ти си този, който ще се издъни накрая – отговорността е при тебе. Тази отговорност в една частна телевизия и в началото и в това време, което беше 22:30 изисква много специален ритъм и начин на живот, освен всичко друго.

В един момент просто ми стана много, трябваше ми малко време да се махна. Това е една причина, а другата е, че все пак, че има други неща, които са от друг проект. Предпочетох да съм само в едната си функция.“

Малко след това Слави Трифонов призна, че прави песен с Тита и скоро песента ще излезе скоро, а в момента му се снима видео клип.

"Да, новината е реална аз ще направя песен с Тита, тя е готова и не сме я купили като теб от интернет. Снимаме и видео и скоро ще излезе.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай