Ще има ли коледно чудо в Бъкингам? Нов шамар за Хари и Меган

Отношенията им с Двореца остава обтегнати

Ще има ли коледно чудо в Бъкингам? Нов шамар за Хари и Меган | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл вероятно няма да посрещнат коледните празници с кралското семейство, въпреки спекулациите, че биха приели покана, идваща от Двореца, информира "Mirror".

Изданието опроверга слуховете, че семейството може да се събере отново. Пред медията източник коментира: "В момента, в който се появят нови членове на фамилията, те трябва да се присъединят към семейството. Учудващо е, че след като се държат толкова зле, биха отишли на празниците при тях. Не знам какво очакват."

Опровержението идва малко след като близък до Хари и Меган разкрил пред британските медии, че двойката "с удоволствие би прекарала Коледа в Обединеното кралство", пише "Дир". Пред "Sunday Times" запознат по темата обаче попита: "Това поражда въпроса: Защо сега? Дали е свързано с факта, че някои от търговските им договори, като например този със Spotify, се провалиха и че станаха обект на подигравки в САЩ?" 

Отношенията на Хари и Меган с "Фирмата" са напрегнати през последните години, след като те се оттеглиха от служебните си задължения през 2020 г. Откакто напуснаха Великобритания, двойката направи редица взривоопасни разкрития за времето, което са прекарали като част от кралското семейство. В документалния си филм за Netflix Хари дори се нахвърли върху брат си принц Уилям и баща си - крал Чарлз III.

За сметка на това пък роднините на Камила ще присъстват на семейните празници в Двореца. 

Според "Cosmopolitan" крал Чарлз е изпратил покана на децата и внуците на жена си да прекарат празниците заедно с тях в Сандрингам Хаус. Традицията на кралските особи за Коледа в Сандрингам Хаус датира от десетилетия и се състои в това членовете на семейството да отидат на църква в "Св. Мария Магдалена", след което да се върнат в къщата за празничен обяд.

По информация на "ITV" тази година списъкът с гостите за обяда ще включва и децата на Камила - Том Паркър Боулс и Лаура Лопес, петте ѝ внука - Лола, Фреди, Елиза, Луис и Гас, както и принц Андрю и Сара Фъргюсън - за които се твърди, че ще отседнат в "Wood Farm" имението. Изданието посочва, че "това е първата Коледа за Камила, която ще прекара с всички на едно в Двореца". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай