Шок! Смайващи разкрития за сватбата на Хари и Меган

Говори бивш колега на Маркъл

Шок! Смайващи разкрития за сватбата на Хари и Меган | StandartNews.com

Сватбата на Меган Маркъл и принц Хари може и да е изглеждала перфектна, но според бившия ѝ колега от "Костюмари" тя не е миришела толкова красиво, колкото е изглеждала.

Рик Хофман, който си партнираше в хитовия сериал с Маркъл, разкри в подкаста "Chicks in the Office", че се е натъкнал на "нещо наистина ужасно и неприятно" във въздуха, а злополучната му реакция е била заснета.

"Ако напишете името ми в Google, ще видите лицето ми, което прави тази ужасна физиономия", пошегува се той.

Когато заел мястото си, той отбеляза, че с течение на времето започнал да усеща нещо наистина ужасно във въздуха.

Хофман отишъл при колегите си от "Костюмари", спомняйки си: "Не исках да си мислят, че идва от мен, защото съм много придирчив, когато става въпрос за хигиена. Така че казах: "Момчета, усещате ли тази миризма?". А те: "Не."

Той добави: "Познайте кой от актьорския състав знаеше най-много, че имам проблем с хигиената на другите хора? Меган! Винаги е знаела и винаги се е смеела, че съм толкова чувствителен."

Водещите се пошегуваха, че Меган го е настанила нарочно до зоната с неприятна миризма, но той отговори, че е просто "иронично", че това изобщо се е случило.

Въпреки неприятната миризма, Хофман описа събитието като "невероятно специално" заради хилядите хора, събрали се да гледат как кралската двойка сключва брак, пише "Вести".

Маркъл и принц Хари прекараха част от изминалата седмица в Канада, където те взеха участие в някои от зимните тренировъчни лагери на участващите нации, които предлагаха сезонни адаптивни спортове преди игрите догодина.

В петък Хари изпробва кърлинг с инвалидна количка, докато го подкрепяха певецът Майкъл Бубле, съпругата му Луисана Лопилато и Меган Маркъл.

Бубле направи серенада на принца с преработка на текста на песента на Франк Синатра "My Way" по време на вечерята същата вечер, като похвали основаването на игрите Invictus от Хари и поднесе добри пожелания на баща му, крал Чарлз III.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай