Шок! Разобличиха измами на Меган Маркъл

Страшни обвинения

Шок! Разобличиха измами на Меган Маркъл | StandartNews.com

Страшни разкрития за Меган Маркъл.

Херцогинята на Съсекс пусна поредица от интервюта за медийния гигант, след като тя и съпругът ѝ сключиха изгодна сделка, в която получиха над 20 милиона долара. Тази сума обаче съпругата на принц Хари се оказва, че е спечелила нечестно. Меган Маркъл е обвинена, че е фалшифицирала множество интервюта за своя подкаст Archetypes.

Източници от индустрията твърдят, че Меган е накарала персонала на шоуто да проведе интервюта с нейните гости, преди аудиозаписите, на които нейния глас да бъдат редактирани във финалните епизоди. Според последните доклади, някои от интервютата в шоуто са направени от други служители, а аудиозаписът на въпросите на Меган е бил редактиран след това, пише cosmopolitan.bg.

Обвиненията бяха съобщени от подкаст изданието Podnews. Миналия август гостуващата в подкаст журналистка Алисън Яроу, базирана в Ню Йорк, разкри, че всъщност не е говорила с Меган по време на интервю за шоуто, а със служител на нейната продуцентска компания. Алисън каза, че е говорила с аудио продуцента Фара Сафарфи, след записа тя благодарила на момичето и я нарекла "страхотен интервюиращ". Слушателите вече нарекоха подобна подмяна „възмутителен цинизъм“.

Миналата седмица Spotify и аудиопродуцентската компания на херцозите на Съсекс Archewell Audio пуснаха съвместно изявление относно решението си да не подновяват подкаста на Меган за втори сезон.

Подкастът от 12 епизода на Меган включваше редица високопоставени гости в течение на един сезон, включително Марая Кери, Серена Уилямс и Минди Калинг. Калинг сподели снимка на херцогинята, която я интервюира при излъчването на епизода. Това не е първият път, когато се повдигат въпроси относно истинското участие на Маркъл в интервюта с други хора, които са се появили в Archetypes.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай