Ще започне ли Третата световна? Предсказания

Свидетели цитират страховити думи на Ванга, Глоба връща лентата към Сталин

Ще започне ли Третата световна? Предсказания | StandartNews.com

  • Най-красивата пророчица със страховити видения, монахиня проговори за завладяна Европа
  • Свидетели цитират страховити думи на Ванга, Глоба връща лентата към Сталин

Ванга е казала, че през 2022 година за целия свят ще има напрежение, а най-тежките месеци ще са февруари и декември.Политическата обстановка ще бъде обострена, някои съюзи и договорености ще рухнат, но на тяхно място ще се проявят нови.Русия, Украйна и Беларус ще трябва да направят поредица от компромиси, но те ще бъдат от полза за народите им.За радост, едни от събеседниците на ясновидката твърдят, че до военен конфликт през 2022 година няма да се стигне. Ванга била убедена в това. Други обаче разчитат думите й точно по обратния начин - прогнозирала е война.

Ванга е категорична, че 2022 ще е преломна

за човечеството.Според нея тези, които намерят в себе си сили да не се отчайват и да продължат напред, ще могат да преодолеят всички несгоди.Нострадамус също описва множество събития, които водят до Третата световна война и края на света. Според него светът ще приключи в 2242 година, но той не дава подробности какви ще са бедите в залеза на човечеството.Павел Глоба прави сравнение между започналата година на Тигъра и 1926 година, която също е протекла под този знак. Това е било времето на пика на тайните игри в СССР, когато главна роля е играл Иосиф Сталин.Той победи тогава всички - и Троцки, и Дзерджински, който доста странно се раздели с живота си същата онази година, припомня Глоба.Астрологът ни връща и в 1950 година, когато започва войната в Корея, която САЩ и Съветският съюз са водели косвено без преки сблъсъци. Той твърди, че подобна е ситуацията и в момента и тя е повече от сериозна, но твърди, че военен конфликт с Русия е малко вероятен.Според Глоба

Годината на Тигъра носи изпитания не само за Русия

но и за целия свят. Ще сме свидетели на военно-политически Интриги и страховити битки, чиито резултат все още не е ясен.Космополитният Едгар Кейси вече направи две геополитически предсказания, които се сбъднаха - СССР ще се разпадне, а Китай ще се превърне във свръх държава. Остава да видим дали ще познае и за третото, изречено преди повече от 75 години  - че на Русия и на Америка им е писано да се обединят.Според него проблемите за човечеството през 21 век са по-скоро заради природни катаклизми, а не заради военни конфликти. Също така има и зловещо предсказание, че подобни катаклизми могат да унищожат света в началото на века.Той дори чертае карта на пост апокалиптичния свят, който ще оживее.За Русия Кейси твърди, че е много непредсказуема и казва, че

"от непредвидимия мечок зависи цялата планета"

Това е и последното му предсказание, което прави непосредствено преди смъртта си през 1945 година.Известният с пророчествата си йеромонах Анатолий Киевски дава доста по-страховити предсказания.Според него ни очаква трагична смяна в хода на историята - братски народи ще започнат да се бият едни срещу други, а после ще се разрази и голяма война. В нея държави, които имат сериозни различия, ще се обединят в коалиция."Много тежко е сега времето. Такава напрегната ситуация в Украйна никога не е имало.Ще има война, както е написано в Евангелието: Брат срещу брата. А после идва голямата война и всички ще са в нея".Според него докато Русия се бие с НАТО, Китай ще превземе територии на Сибир.

Распутин дава своето пророчество за нова война

"По пътя на Европа пълзят три гладни змея, оставяйки след себе си пепел и дим. Те имат един дом- мечът, един закон - насилието, но превеждайки човечеството през кръв, те самите ще намерят смъртта от меча."Сара Хофман, световноизвестната американска пророчица, която предсказа събитията на 11 септември, също дава ужасни прогнози като говори за ядрена ракета и бомба около Иран.Също така твърди, че Русия и Китай ще нападнат САЩ."Видях руски войски, които влизат в САЩ на Източното крайбрежие. Това е ядрена война. Не видях много от войната, но не беше продължителна", твърди Хофман.Италианската монахиня Елена Айхело, която твърди, че й се е явила Богородица, също говори за нова война, в която Русия разполага със свръхмодерни оръжия и се готви да завладее Европа.Най-красивата пророчица - американката Вероника Люкен, също разказа страховити видения за Третата световна война. Тя твърди, че е Богородица също й се е явявала и от нея е разбрала за съдбата на човечеството.Богородица ми показа картата. И видях - Йерусалим, Египет, Мароко, Африка. В тези страни беше ужасно тъмно. Това е началото на Третата световна, каза ми Богородица. Войната все повече ще се усилва, живите ще завиждат на мъртвите, толкова големи ще са страданията...".  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай