Петък,

Сашо Кадиев побесня! Скандални думи в ефир

От: Редактор -
17424
Сашо Кадиев побесня! Скандални думи в ефир
A
A
A

Водещият на „Преди обед“ по bTV Александър Кадиев толкова се възмути от информация за смъртни случаи на деца, които изпълнявали предизвикателство в TikTok, че се наложи колегите му в студиото да го успокояват. Фаталното предизвикателство е да се приспиш, като си спреш дъха, а загиналите деца са в САЩ и Гърция.

Кадиев много се ядоса и припомни, че подобни опасни експерименти не са от вчера. Преди време имаше мания да се катериш на високи места, за стоиш пред влака, да изядеш лъжица канела, с която човек може да се задуши и да дъвчеш перилен препарат в капсули, възмути се водещият.

Той определи тези, които практикуват такива предизвикателства като „идиоти“. Колежката му Деси Стоянова пък коментира, че социалните мрежи не са измислили опасните игри, но децата чрез тях ги научават, пише сайтът Vihrogon.bg.

„Това всъщност е естествен отбор – по-глупавите отпадат“, заяви Сашо Кадиев. Деси и гостите в студиото леко се стъписаха от острия му коментар, но в крайна сметка нямаше какво да кажат, че да го оборят.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com