С кого купонясва Бакалова след Оскарите

Българката не спечели златната статуетка, но бе звездата на престижната церемония

С кого купонясва Бакалова след Оскарите | StandartNews.com

Въпреки че Мария Бакалова не успя да спечели "Оскар", българката в Холивуд беше сред най-ярките звезди на церемонията по раздаването на най-престижните филмови награди. Актрисата се наслади на страхотно афтърпарти в компанията на някои от най-големите имета от световния шоубизнес.

Бургазлийката купонясваше заедно с Аманда Сейфрид и датския режисьор Томас Винтерберг. По-късно през вечерта Мария смени зашеметяващата рокля на "Луи Вюитон" с втора, много по-къса рокля, отново в бяло. Тя бе забелязана рамо до рамо с милиардерската наследница Парис Хилтън и певицата Риана. Екранната Тутар съчета тоалета с чифт сребристи обувки на високи токове и чанта в тон от змийска кожа.

Освен това, по време на Оскарите Бакалова провокира интереса на феновете си, като се появи на церемонията заедно със симпатичен мъж. Оказа се обаче, че той не е нейно гадже, а агентът й Кейд Хъдзън, с когото тя работи след ролята си в "Борат". Хъдзън е агент още на Себастиан Стан, Ема Робъртс, Зак Ефрън, Бритни Спиърс, Гуинет Полтроу.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай