Родна астроложка отсече! Прогноза за България и Украйна

Говори Мира Кунева

Родна астроложка отсече! Прогноза за България и Украйна | StandartNews.com

Топ астрологът Мира Кунева разкрива как ще ни се отрази слънчевото затъмнение на 14 октомври, Петковден. Според нея то е щастливо за България. По думите й до няколко седмици след затъмнението в световен план ще се разглеждат неща, свързани с минали проблеми. 

"Слънчевото затъмнение от 14 октомври попада в знака Везни заедно с Южния лунен възел. Тази комбинация предизвиква събития, при които има шанс за разрешаване на проблеми, натрупани от миналото. Това означава, че до няколко седмици след затъмнението в световен план ще се разглеждат неща, свързани с минали проблеми. Има вероятност да започнат някакви преговори за мир в Украйна или поне войната да позатихне. Възможни са и различен тип икономически и търговски договорки", коментира тя. 

"В хороскопа на България затъмнението попада в 11-и дом. Той управлява правителствените институции и надеждите на нацията. Нови играчи могат да се открият на обществената сцена, нови решения да се намерят", поясни Кунева.

"Космическото явление активира щастлив сектор от картата на България. Единадесетият дом не е конфликтен, там винаги се търсят и постигат споразумения на база компромиси. През октомври очаквам да се оформят някакви реформи, идеи за въздигане на нацията, които до момента правителствата дотук са пренебрегвали, ще се откроят процеси и визионерски цели, които да следваме, различен тип реформи в съответните сфери", каза тя пред "Телеграф".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай