Фурор! Мафалда зарадва царя с тази новина

Преди няколко месеца Мафалда издаде "Decir Adios" - първия си сингъл на испански, неин майчин език

Фурор! Мафалда зарадва царя с тази новина | StandartNews.com

Малко повече от половин месец преди 85-ия си рожден ден Симеон Сакскобургготски получи възможно най-големия подарък за своя празник, направен му от неговата най-голяма внучка, а именно радостта да я види като омъжена жена. Вестта, че княгиня Мафалда официално е казала "Да" на дългогодишния си партньор Марк Абуслейман, вричайки му се във вечна любов, първа предаде испанската преса, която писа, че сватбата им се е състояла в Палма де Майорка, откъдето всъщност е родом майката на булката Росарио Надал, омъжила се за баща ѝ на същото място. Тамошните таблоиди пишат, че младоженците са предпочели да разменят своите клетви при закрити врати, държейки любопитството на медиите настрана от важното събитие, предава "Дир".

Според редица публикации церемонията е била предшествана от голямо тържество, организирано в имението на принц Кирил, намиращо се във вътрешността на острова, на което са присъствали редица влиятелни гости, като в списъка с имената им се открояват тези на представители на различни кралски фамилии. Не се споменава обаче точната бройка на хората, пристигнали от близо и далеч да станат свидетели на бракосъчетанието.

Мафалда, която преди време се премести в Мадрид от родния си Лондон, е първата от общо единадесетте внуци на бившия министър-председател на България, която мина под венчило. Избраникът ѝ е британски финансист от ливански произход, с когото има осемгодишна връзка. Двамата се срещнаха в британската столица, след което заминаха за Бостън, където продължиха университетското си обучение. Младата дама, която се изявява като певица, е записана в престижния музикален колеж Бъркли, докато половинката ѝ учи компютърно инженерство в Харвард.

Преди няколко месеца Мафалда издаде "Decir Adios" - първия си сингъл на испански, неин майчин език.

След като е пребивава за известен период в Обединеното кралство, тя се върна в Испания, където баща ѝ от живее с настоящата си партньорка - британската бизнесдама Катрин Бътлър, от няколко години насам.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай