Първи снимки на Мария Бакалова с гаджето й. Чий син е Валери?

Двамата бяха на почивка във Велинград

Първи снимки на Мария Бакалова с гаджето й. Чий син е Валери? | StandartNews.com

Първи снимка на българската холивудска звезда Мария Бакалова с гаджето й. Единствената българска актриса, номинирана за "Оскар",  и половинката й - синът на Мария Гроздева - Валери Григоров, се наслаждават на романтична ваканция и хубавото време в СПА столицата ни Велинград, предаде „Телеграф” и пусна фотоси на влюбените, които прекараха романтичната си ваканция в един от най-луксозните хотели у нас.

Преди обяд двойката избра да се разходи из природния парк около хотела. На връщане двамата бяха напазарували от близък супермаркет и влязоха в хотела, държейки се за ръце.

През цялото време Валери, който нашумя покрай участието си в "Игри на волята" и закачките си с Мирела в риалитито, бе с качулка и очила, които свали само за момент на влизане на обяд в хотела и край басейна.

Поведението на Бакалова бе съвсем непринудено. Красивата блондинка беше облечена неглиже и без никакъв грим, като акцент в тоалета й беше суперлуксозна дамска чанта на световен гигант, чиято цена е около 10 000 лв.

В компания на свои приятели двамата пиха чай на терасата на хотела край басейна и се наслаждаваха на високите температури и слънцето.

Любовта между двамата пламна на снимачната площадка на новия филм на Мартин Кембъл в Солун. В продукцията Бакалова е в една от главните роли, а Григоров е каскадьор. Преди седмица снимките в южната ни съседка обаче свършиха и влюбените явно са си откраднали уикенд да се насладят на любовта си преди актрисата да замине, защото я чакат снимки за две нови ленти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай