Пореден удар! Кой отряза Меган

Има ли драма

Пореден удар! Кой отряза Меган | StandartNews.com

Mегън Маркъл получи отказ от Тейлър Суифт да вземе участие в подкаста й "Архетипи". Според "Wall Street Journal" 33-годишната певица е отхвърлила поканата и дори не си е направила труда да отговори сама - вместо това неин представител е отказал от нейно име, което може да се разглежда като обида към херцогинята на Съсекс.

Отказът може и да не е предизвикал голяма драма, тъй като Маркъл обяви по-рано този месец, че тя и съпругът ѝ принц Хари са се разделили със Spotify, който излъчваше подкаста, само три години след подписването на договор за 20 милиона долара. Вътрешен източник заяви пред "The Post", че въпреки че "Архетипи" достигна върха на класациите миналата година, двойката не е създала достатъчно съдържание, за да оправдае високата цена, пише "Дир".

В съвместно изявление Spotify и "Archewell Audio" заявиха, че "взаимно са се съгласили да се разделят и се гордеят с поредицата, която са направили заедно".

Но намирането на гости за подкаста на бившата звезда от сериала "Костюмари" не бе единственият проблем.

"Мегън често искаше промени в края на процеса на редактиране, като понякога наемаше висши мениджъри на Spotify, включително тогавашния главен директор по съдържанието Доун Остроф, да се обаждат на продуцентите и да ги притискат да правят промени", информира "The Post", позовавайки се на изнесен доклад.

Освен това се съобщава, че изпълнителните директори на платформата за подкаст и музикално съдържание са се дразнили от времето, което е било необходимо на "Archewell", за да концептуализира идеята за "Архетипи" и след това да събере продуцентски екип. Междувременно Хари се е борил да измисли идея за свой собствен подкаст.

Съобщава се също, че е предложил идеята да интервюира Владимир Путин, Доналд Тръмп и Марк Зукърбърг за техните детски травми.

Според източник на платформата предложенията се сторили "съмнителни" за някои от служителите на Spotify, предвид факта, че хора като Путин и Зукърбърг рядко дават интервюта за личния си живот.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай