Попфолкът откри нуди сезона

Попфолкът откри нуди сезона  | StandartNews.com

Феновете на Джина Стоева се наслаждават на еротичния кадър, който певицата пусна. Блондинката показа без свян, че се пече гола, пише lifestyle.bg. Изпълнителката предпочита да събира слънчев загар, без да й остават "бели петна" от бански. Изглежда Джина държи всеки сантиметър от тялото й да бъде равномерно изпечен. На задните й части се виждат и татуировките, които си е направила.

"Имаш невероятно тяло - личи си, че спортуваш", "Невероятна" са само част от коментарите под фотоса. В началото на месеца попфолк певицата Камелия пусна поредната си гола фотосесия от плажа. Тя също се увековечи, излегната на морския пясък с любимия й Цветин - както майка го е родила. Изпълнителката се щракна в поза "Обладай ме".

Кадрите бяха от пустинен плаж, далеч от любопитните погледи. Феновете й направо изпаднаха в еуфория от дръзкото поведение на певицата. Както е известно, Камелия не е от скромните и като отявлен почитател на нудизма гордо се разхожда без дрехи по специалните плажове. Преди време с Цветин тиражираха подобно фото. Двамата са хващани и от папараци, докато се разхождат съблечени из дивите родни плажове. А снимката на Камелия, докато се забавлява вкъщи гола, продължава да е една от най-популярните в мрежата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай