Пиян германец опита да се самоубие в Слънчев бряг

Полицията е спасила туриста

Пиян германец опита да се самоубие в Слънчев бряг  | StandartNews.com

Слънчев бряг. Пиян германец, опитал се да скочи от покрива на хотел в Слънчев бряг, е спасен от полицията, предаде МВР - Бургас.

На 5 юли около 20,10 ч. полицейски автопатрул в Слънчев бряг получил сигнал за младеж, опитващ се да скочи от четвъртия етаж на комплекс "Апарт Централ". Към мястото на инцидента се отправил и велопатрул "Юг", като на покрива на хотела се качили полицаи Величко Чернев и Георги Проданов. Двамата успели да издърпат младежа от рисковата зона, като с белезници го неутрализирали за металната конструкция, поддържаща соларните системи на хотел "Апарт Централ".

След като полицаите видели, че младежът е толкова пиян и че е невъзможно връщането му по обратния път през покрива, те извикали Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" - Несебър. Служителите изрязали част от козирката на терасата на последния етаж и безаварийно свалили неадекватния младеж на терасата.

Германецът е откаран в Районно управление "Полиция" - Несебър, където е установено че това е 23-годишният германец М.Б., който на 4 юли заедно с трима свои приятели пристигнал в България и се настанил в х-л "Апарт Централ" в Слънчев бряг.

По думите на туристите било предвидено почивката им да продължи една седмица, като основно посещавали увеселителни и питейни заведения в Слънчев бряг. Нито един от тримата туристи нямал обяснение защо приятелят им М.Б. се качил на покрива на хотела и се опитвал да скочи оттам. След като бил задържан за срок от едно денонощие, германският младеж е освободен и заедно с приятелите си отлетял за Германия.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление "Полиция" - Несебър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай