Перничанин си взе булка в театъра

Мариус Куркински поздрави годениците по телефона

Перничанин си взе булка в театъра | StandartNews.com

Син на строителен предприемач се сгоди на сцената. Кирил Захаринов предложи брак на гаджето си Албена в столичния Малък градски театър „Зад канала“. Перничанинът излязъл на сцената, докато актьорите приемали овациите на публиката за представлението на „Балкански синдром“  и пред пълната зала поискал ръката на изгората си. Нестандартното предложение разплакало от щастие 23-годишното момиче.

32-годишният Кирил е син на известния пернишки бизнесмен Славчо Захаринов. Младежът работи в семейната фирма, която се занимава с проектиране и строителство.  С Албена се познавали едва от 4 месеца. Искал да й предложи по незабравим начин в театъра и се наложило да почака доста време, докато приключи ваканцията на актьорите. Извънредният спектакъл с поканата за брак бил обмислен предварително с режисьора и трупата, а датата съвпада с първата среща на влюбените. След щастливото „да“ на Албена, двойката бе поздравена по телефона лично от Мариус Куркински.

Перничани явно си падат по театралните годежи. През февруари танцьор от трупата  „Masters of the dance“ си взе булка от сцената при закриването на международния маскараден фестивал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай