Пазете се от тези 3 зодии! Предупреждение на Ванга

Ето кои са те

Пазете се от тези 3 зодии! Предупреждение на Ванга | StandartNews.com

Баба Ванга е казвала, че представителите на 3 зодии имали особена енергия, която не й действала добре и затова опитвала да общува с тях колкото се може по-малко. За тях пророчицата казвала, че са под защитата на висши сили и трудно й се разкриват тайните им, пише edna.bg. Считала ги за потенциално опасни. Имали смесени сили, а често съчетавали ум с глупост и никой не знаел кое ще надделее, затова и не смеела много да се бърка в делата им.

Скорпион

На първо място са представителите на зодия Скорпион. Те най-силно натоварвали енергията на пророчицата и общуването с тях й отнемало много време и сили. Трудно й било да прочете мислите на Скорпионите, защото те имали едва ли не вродена способност да хипнотизират хората около себе си. Затова общуването с тях било своеобразна работа на тъмно.

Риби

Другата зодия, която натоварвала с енергията си Ванга, е под знака на Риби. За тях на нея й било трудно да им предсказва както бъдещето, така и да разкрива неща от миналото. Тя самата вярвала, че на Рибите не трябва помощ, защото сами могат да се справят с проблемите. А и мислела, че някои представители на знака можели да я предадат и да я по поставят в неудобна позиция пред властите. Според нея Рибите са родени психолози и манипулатори.

Лъв

Третата тежка за общуване зодия Ванга казвала, че е Лъв. Представителите на този знак я обърквали със своите способности, които предполагали и екстрасенство. Тази им енергия обаче влияела зле на феномена. Смятала енергията им за хаос. Ванга смятала и представители на други зодии за опасни и зле въздействащи върху способностите им, но тях ги определяла индивидуално.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай