Парите се лепят за една зодия, други две да не се вълнуват излишно

Ето какво показват звездите за днес

Парите се лепят за една зодия, други две да не се вълнуват излишно | StandartNews.com

ОВЕН

Бъдете внимателни. Очаквайте немалко събития, които могат да променят планове ви. Не бързайте с решенията, особено ако става въпрос за пари или ценно имущество. Ще ви очакват приятни запознанства и срещи. Интуицията ще ви подскаже, с кои от събеседниците си да сте по-откровени.

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще е напрегнато. Вълнувате се за глупости и ще попадате в ситуации, в които трудно ще се справяте с чувствата си. Ще получите нужната ви подкрепа, за да се почувствате по-уверени. Втората половина на деня ще е по-спокойна – може да завършите неща, започнати по-рано.

БЛИЗНАЦИ

Днес не всичко ще става лесно, но вие ще сте настойчиви и няма да се отказвате от замисленото. Усилията ви няма да са напразни, ако проявите и изобретателност. Ще постигнете добри резултати и ще бъдете удовлетворени. Привечер имате шанс да оправите някои семейни неразбории.

РАК

Отличен ден. Вие добре знаете какво искате и не си губите времето напразно. Опитът също ще ви помага. Не са изключени парични приходи, при това значителни. Денят е подходящ за пазаруване. Избирайте действително полезни вещи и неща, които ще радват и вас, и вашите близки.

ЛЪВ

Днес не бързайте. Изводите, решенията и действията ги премисляйте много внимателно. Ситуацията е доста сложна. Трудно ще бъде правилно да оцените фактите. Дайте си повече време. Скоро ще получите информация, която ще ви бъде много полезна и ще ви покаже правилната посока.

ДЕВА

Днес е важно да съхраните спокойствието си. Само така ще може да се справите с трудностите и да преодолеете успешно препятствията. Внимавайте в отношенията с хората около вас – важно е да избегнете открит конфликт. Бъдете нащрек с новите познати. Изпитвате симпатии към хора, които не заслужават това.

ВЕЗНИ

Утрото може да е тежко – стари проблеми и нерешени задачи ще напомнят за себе си. Позитивните тенденции бавно ще нарастват, а до обед вече всичко ще е наред. Постарайте се да използвате този период и подхванете важни дела. Водете преговори или смело решавайте финансови въпроси.

СКОРПИОН

Сложен ден. Съхранете самообладание и не се поддавайте на провокации. Ако не сте уверени в силите си, обръщайте се за подкрепа само към тези близки, на които имате безгранично доверие. Важно е да сте внимателни във финансовите дела. Ако дадете пари назаем, бъдете готови за това, че няма да ги върнат навреме.

СТРЕЛЕЦ 

Възможни са малки неприятности и досадни случки, заради които ще трябва да промените плановете си и да отлагате задачи и срещи. Ще ви трябват немалко усилия, за да съхраните добрите отношения с околните. Не приемайте прекалено лично битовите проблеми и не бързайте с покупките.

КОЗИРОГ

Благоприятен ден за задачи, изискващи творчески и нестандартен подход. Ако се наложи да се занимавате само с рутинни задачи, бързо ще се уморите и ще започнете да скучаете. Възможни са приятни запознанства и срещи с хора, които в бъдеще ще се окажат доста полезни.

ВОДОЛЕЙ 

Днес очаквайте трудности там, където сте мислели, че не може да има проблеми. Не бъдете нервни, всичко ще се уреди бързо, ако сте последователни в своите действия и изказвания. Ще имате нови идеи, а и вдъхновение няма да ви липсва. Може да започнете сложни и уморителни задачи.

РИБИ

Добър ден за отговорна работа и решаване на важни въпроси. Сериозните дела не ви се струват уморителни и скучни. Ще успеете да се съсредоточите и да отсеете всичко излишно. Познати с удоволствие ще ви помагат. Имате възможност да подобрите финансовото си положение.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай