Отваряме нов граничен пункт с Гърция

Отваряме нов граничен пункт с Гърция | StandartNews.com

Нов граничен пункт с Гърция ще бъде отворен до две години. Това съобщи зам.-лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов на празника на Рудозем и на миньора.

Добрата новина Цветанов е получил на срещата си с Георгиос Павлидис - префект на Източна Македония и Тракия. На нея Павлидис е уверил, че са намерили средства за построяването на пътя от гръцкия град Димарио до границата с България. Благодарение на това след две години ще се отвори и граничният пункт Рудозем - Ксанти.

"Най-важното, което казва префектът Павлидис, е, че процесът вече е необратим и в 2017 г. аз съм убеден, че точно на този площад всички бъдещи кметове на Смолянска област заедно с областния управител, с представители на правителството и парламента ще участваме в откриването на този така желан пункт", заяви Цветанов. Той добави, че страната ни се нуждае от стабилно правителство, от демократи, които взаимно се уважават и ценят различното мнение на другия. "Към това трябва да се стремим. Това е гаранция за успех и за бъдещето на България, на Рудозем, на Родопите", допълни зам.-председателят на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай