Ново отличие за Брад Пит

Актьорът ще получи наградата „Maltin Modern Master Award“

Ново отличие за Брад Пит | StandartNews.com

Брад Пит ще получи поредната награда за звездната си кариера. Този път актьорът ще бъде почетен от международния кинофестивал в Санта Барбара с „Maltin Modern Master Award“ - най-престижната статуетка на форума, която се връчва за дългогодишния принос на Пит към филмовата индустрия.

„Той е истинска кинозвезда. Вече няколко десетилетия ни радва с невероятни изпълнения. Снима така, като че ли изкуството нещо лесно и ние го приемаме за даденост. След успехите на хитовете си „Към звездите“ и „Имало едно време в Холивуд“ не мисля, че има по-подходящ кандидат за наградата“, сподели филмовият критик Леонард Малтин.

 „Maltin Modern Master Award“ се връчва на тези, които са обогатили културата чрез постиженията си в киноиндустрията. Статуетката бе кръстена в чест на култовия критик през 2015-а, след като Леонард ръководеше фестивала в продължение на три десетилетия.

Сред миналите носители на наградата са Глен Клоуз, Дензъл Уошингтън, Майкъл Кийтън, Бен Афлек, Кристофър Нолан, Джеймс Камерън, Клин Истууд, Уил Смит и други.

Международният кинофестивал в Санта Барбара ще се проведе от 15-ти до 25-ти януари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай