Ново 20! Валерия с голям удар след "Ергенът"

Любителката на кучета досега е показала една коренно различна своя версия

Ново 20! Валерия с голям удар след "Ергенът" | StandartNews.com

Победителката в "Ергенът" Валерия Георгиева взриви нета, като съобщи за участието си в новия клип на попфолк звездата Илиян Бойдев. Любителката на кучета досега е показала една коренно различна своя версия, за която обаче бързо счупи представите ни.

Валерия започва моделската си кариера преди 6 години, когато печели първия си конкурс за красота. Оттогава Георгиева участва в многобройни и разнообразни проекти. Част от кариерата си прекарва в Япония, където вече се чувства като у дома, но явно световната модна сцена не е толкова интересна, след като риалити звездата залитна и по попфолка.

В песента на Илиян "Черна рокля" конфигурират само той и моделката. Въпреки семплотата си видеото за броени часове обиколи мрежите и събра десетки хиляди гледания. Валерия в черна рокля и босият Илиян в бял костюм бе достатъчно добра формула за успеха на песента.

"Пуснете си "Черна рокля" на Илиян", прикани феновете си хубавицата, а почитателите останаха без думи. Под песента в "Ютюб" няма почти един коментар за Валерия, но в личния й профил някои изразиха одобрението си: "Прекрасна Валерия! Толкова стилен клип на чалга - много хубав".

Липсата на негативни коментари под смелото решение на Вал може би индикира, че самата моделка трие негативизма или че е ограничила някои от тях, пише bgdnes.bg. Валерия живее в света на модата, където хората не си поплюват и ако някой има нещо за казване, го казва.Самият Илиян въобще не се възползва от славата на моделката. Името на Валерия почти не се споменава от певеца, а песента си рекламира, точно както всяка друга - без излишен шум.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай