Никол Кидман отново бременна?

Папараци пуснаха клюката след фотосесия в Париж

Никол Кидман отново бременна? | StandartNews.com

Париж. Страхотната Никол Кидман е бременна отново, тиражираха слуха парижки папараци след фотосесия на мегазвездата във френската столица.

Хипотезата се появи в таблоида "Джъст Джарет", след като бившата съпруга на Том Круз беше закована от обективите им да излиза от хотела си с ръка на корема, типичен жест на бъдещите майки.

Папараците са категорични - Кидман се усмихвала и изглеждала много щастлива въпреки натрапващите й се фотоапарати. 

Австралийката съвсем наскоро продаде жилището си в претъпкания Манхатън срещу сумата от 16 милиона долара. Може би чаровницата и съпругът й Кийт Ърбън ще се местят в спокойния Нешвил при дъщерите Съндей и Фейт, въпреки че актрисата посочи като причина за продажбата появилия се близо до сградата строителен обект, прикриващ гледката към река Хъдсън.

Престижният квартал се оказал в плюс при търговията. Освен скъпарското жилище, Кидман и Ърбън са горди собственици и на апартамент на 11-о авеню, както и на къща в столицата на Австралия.

Въпреки всичко обаче сърцето на Никол принадлежи на уютния й дом в Нешвил, който според нея е идеалното американско място за живеене, признава сама тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай