Неустоими със Серия Маслина от REFAN

Неустоими със Серия Маслина от REFAN | StandartNews.com

Всяка жена обича слънцето, пясъка, полепнал по кожата и морските пръски, които блестят като диаманти. И все пак, незаменимите слънчеви лъчи могат да ни изненадат и с един не толкова приятен ефект. Те ускоряват стареенето на кожата. Решението е в няколко лесни стъпки за борба със свободните радикали, подхранване на кожата с колаген и защитата й от UV-А и UV-Б лъчите през деня. Серия Маслина на REFAN съчетава цялостната грижа за борба със стареенето.

Ето и най-добрите качества на продукти от серията:

Мицеларна вода Маслина - Продуктът притежава изключително толерантна формула, безпощадна към замърсяванията и грима, включително е и водоустойчив. Не е необходимо изплакване.
Дневен крем Маслина - Високото съдържание на витамин Е го прави ефикасно средство за борба със свободните радикали. Цялостната грижа за въстановяването на кожата се допълва и с морски колаген, който възстановява еластичността и изглажда бръчките и овала на лицето. Защитава от вредното въздействие на слънчевите лъчи и предпазва от фотостареене.

Нощен крем Маслина - Екстрактът и маслото от маслина са богати на антиоксиданти и неутрализират свободните радикали като предпазват клетките от стареене. Морският колаген, витамини А, Е и провитамин В5 регенерират кожата.

Околоочен крем Маслина - Хидратира и изглажда кожата като възстановява нейната еластичност. Изглажда околоочния контур и намалява тъмните кръгове около очите. Не съдържа парфюм.

Спрей за коса Маслина се грижи за стареещата или третирана коса. Бори се с окислителните процеси в косъма, които го увреждат като структура и кат

Шампоан за коса и душ гел Маслина са обогатени с екстракт и масло от маслина, които се грижат за запазването на цвета на косата и стимулират жизнените й функции.

Крем за тяло Маслина финализира грижата против стареене на кожата. Хидратира и подхранва кожата, като я изглажда и забавя нейното отпускане.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай