Най-силните играчи във ВИП Брадър повеждат своите финални битки

Най-силните играчи във ВИП Брадър повеждат своите финални битки | StandartNews.com

VIP Brother 2015 навлиза в своята решаваща фаза. Финалът е близо, а желанието на Съквартирантите да се окичат с титлата „Любимата звезда на България" е все по-голямо. Определяните за най-силни играчи в Къщата вече поемат своята финална битка в пътя до победата и всеки започва да търси съюзници, а стратегиите стават все по-видими.

Последните номинации, които Съквартирантите имаха възможност да гледат, разпалиха нови конфликти, които пренаредиха напълно лагерите в Къщата. Тази вечер ще видим как Ернестина ще обяви открита война на Люси. Актрисата не може да преглътне факта, че режисьорът я е номинирал, обявявайки я за предател. Обидната квалификация ще я засегне до такава степен, че тя ще се впусне в търсене на съюзници срещу Иларионов. В същото време Иво за пореден път ще поведе битка срещу фалшивия морал. Този път обаче неговата мишена няма да е Светлана, а другата представителка на манекенките в Къщата – Катрин. Как ще се разместят пластовете в Къщата и кои са категоричните лидери сред Съквартирантите, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

В живото предаване довечера, ще наблюдаваме и „Битката на номинираните". Кичка, Ернестина, Иво и Катрин ще са участници в игра, в която интелекта, бързата мисъл и сръчността са от изключително значение. Номинираният, които се представи най-добре в играта и даде най-много верни отговори на въпросите, ще получи уникалната възможност да се спаси от елиминации. Останалите трима номинирани ще са изправят пред въпросите на Съквартирантите си на живо, а те стават все по-неудобни с всяка изминала седмица.

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай