Най-лошите подаръци за Свети Валентин

Вижте ги!

Най-лошите подаръци за Свети Валентин | StandartNews.com

Свети Валентин наближава. Ако все още има романтично настроени двойки, които не са решили с какво да зарадват половинките си, експерти разкриват какви грешки не бива да се допускат в избора на подаръци. Независимо дали влюбените са заедно отскоро или се радват на дългогодишна връзка, подаръците са чудесен начин да се засвидетелстват привързаността и благодарността към партньора. Желанието да се изрази признателност обаче бързо може да премине в спор, ако подаръкът не бъде оценен подобаващо. За да не бъде помрачен празникът ви, ето нещата, които да не подарявате на човека до себе си. 

Парфюмите на знаменитости често се предлагат на разпродажба в специализираните магазини, но според експертите е по-добре желаещите да направят подарък да не се изкушават да ги купуват. Причината е, че на тези аромати обикновено им липсват наситеността и очарованието на класическите марки.

Освен ако не знаете, че половинката ви "гори" от желания да получи лъскав нов тостер или чайник, е по-добре преди празника на влюбените да стоите далече от домакинските уреди. Мнението на експертите е, че подаръците за Свети Валентин трябва да са обмислени и подбрани с чувство, а не практични.

Шоколадът е класически подарък за Свети Валентин, но изборът на евтин вариант е лоша идея, особено ако е закупен от близкия супермаркет. 

Новаторски бижутаБижуто е отличен подарък за Деня на влюбените, но ако избиращият го не знае на какъв стил да заложи, лесно може да допусне грешка. Експертите препоръчват да се залага на класически бижута.

Цветята също са "добре дошъл" подарък за Деня на влюбените. Експертите напомнят, че те трябва да са свежи и старателно подбрани. Грабнатите в последния момент от някой супермаркет букети не са удачен избор, тъй като обикновено не са толкова свежи и увяхват бързо.Важно е също така цветята да съобразени с вкуса на половинката.

Закупуването на членска карта за фитнес може и да изглежда добра идея, но обикновено е твърде рискова.

"Денят на влюбените е за да накарате партньорите си да се чувстват обичани и желани. Картата за фитнес обаче често се възприема като обиден подарък, особено ако половинката се оплаква от теглото или диетата си. Вместо да им намеквате, че имат нужда да се поизпотят във фитнеса, е по-добре да приготвите здравословна празнична вечеря, на която да се насладите заедно", съветват от Веритас Гифтс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай