Наум Шопов: Нямам представа кой съм и къде отивам

Не съм си представял как ще ме завърти животът, признава актьорът

Наум Шопов: Нямам представа кой съм и къде отивам | StandartNews.com

Наум Шопов бе на гости в последния епизод на "Вкусът на историите". Мариян Станков - Мон Дьо посрещна актьора със здравословни бананови мъфини.

"Животът ми става доста цветен и интересен, защото моята дъщеря Амая е на година и половина. Вече си говорим, правим доста неща заедно и въпреки че е израснала по време на карантина и е общувала с малко хора, е изключително комуникативна. Не се е метнала на мен", шегува се Шопов и допълва: "Чувствам се баща. Беше ми трудно да го възприема. При мъжете нещата не се случват като при жените. В началото детето е като парче месо, с което не може да общуваш, затова бащинството идва по-късно при мъжете".

"Не съм си представял как ще ме завърти животът и нямам ясна представа нито кой съм, нито къде точно отивам. Дългосрочните планове са ми много чужди. Хората смятат, че когато носиш фамилията на дядо си Наум Шопов, който е велик актьор, нещата се случват много лесно. Името ти отваря много врати, но след това нещата си зависят от теб", категоричен е той.

"Има едно твърдение, което много харесвам и то е, че "работата те слага там, където късмета може да те намери". Ако не работиш и не си мотивиран, много трудно биха могли да ти се случат нещата. Труден бизнес и на моменти много лицемерен, защото често се случва хора в твоето присъствие се държат по един начин, а когато излезеш от стаята да говорят съвсем различно. Свикваш с него, ако искаш да се занимаваш с това", признава звездата.

Актьорът споделя, че е обмислял идеята да се върне към анонимнист: "Популярността има много бонуси, но и много минуси. Понякога имаш нужда да си починеш и да не се занимаваш с нищо. Ако някой иска да ти направи комплимент, няма как да не му обърнеш внимание. Беше ми трудно в началото и много ме притесняваше факта, че някой ме гледа и следи. Имам късмета, че жената до мен е изключително работлива, отдадена както на връзката ни, към детето, така и на работата си".

Наум е актьор, инфлуенсър, лекар, но признава, че не може да се постави в само една от тези категории.

"Не съм се отказал от медицината, не се занимавам със специализация, но продължавам да помагам на отделни колеги. Това, към което проявявам най-силен интерес е операционната. Хирургията е частта от медицината, която ме вълнува. Не се определям като актьор и не смятам, че имам достатъчно опит. Имам различни покани, но не са проекти, в които се виждам. Имам покана за комедиен сериал, криминален сериал и животът е шарен. В комедията би ми било по-интересно, но съществуват различни видове комедии.

"Инфлуенсър" е много неприятна дума, но значението й е "човек, който оказва влияние". На мен ми звучи мръсно, защото това е бизнес. Ако подхождащ отговорно към работата си, смятам, че от инфлуенсърство могат да се изкарват добри пари. Но социалните мрежи могат да имат доста негативно влияние върху децата. Аз ще продължавам да се интересувам кой е правилният подход децата да имат достъп до него. Имаме над 600 хиляди последователи, които ни следват и ние сме отговорни към тях с това да даваме добри примери. За нас е много важно да бъдем себе си. Не сме започнали да правим нещо, за да изкарваме пари", заяви звездата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай