Нагласена драма? Истината за "Сървайвър"

Жената на участник от "Съврайвър" изплю камъчето

Нагласена драма? Истината за "Сървайвър" | StandartNews.com

Риалити форматите са основно средство за забавление на родните зрители и всеки път има слухове, че е шоуто е нагласено и победителят се знае предварително. Този път обаче скандалът няма да се размине, защото информацията идва почти от кухнята.

Бившата жена на един от участниците в „Сървайвър” хвърли бомба и разкри истината за машинациите в шоуто. Половинката на Милен – Мария твърди, че всички участници са се познавали още преди да стъпят на острова на оцеляващите, че са избрани набързо и че интригите между тях са само за пред камерите. Самата тя била на крачка от влизане в риалитито на Би Ти Ви, но в последния момент се наложило да откаже.

Освен че намеква, че нещата в „Сървайвър” са нагласени, бившата жена на Милен хвърля обвинения и срещу самия него. Ето какво написа тя в една от фен групите на риалитито. „Надявам се следващият изгонен да е той. Не искам да коментирам личния си живот точно тук, в поста, но този човек не е хубав човек... За пари и слава е готов да се продаде. Познавам го прекрасно. Той е много скрит в играта, много подмолен и хитър. В предаването влезна абсолютно на мой гръб. Единият от участниците бях аз. Но поради обстоятелства не отидох”, пише Милена.

Ето какво разкрива и за оцеляващите на острова: „Всички участници се познават. Приятели са повечето. По време на изпитите за издръжливост всички се запознаха и станаха доста близки. Дори някои са и двойки вече. Участниците са избрани абсолютно набързо, понеже предаването трябваше да почне навреме. Имаше и отказали се. За да допълнят местата им, взимаха абсолютно неподготвени – нито физически, нито психически издръжливи хора.” Малко след като нажежи страстите, Мария се извини за думите си и сподели, че за момента бившият й мъж играе почтено. Тя обеща повече да не го напада, но така или иначе, бомбата вече беше хвърлена, пише hotarena.net.

За Милен се знае, че е от Хасково, но живее в София, и е напуснал работата си, за да влезе в риалитито. Двамата с Мария имат 6-годишно дете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай