Мистерията с Кейт се заплита. Страх скова Бъкингам

Смущаващи детайли от двореца, Us Weekly стресна Острова

Мистерията с Кейт се заплита. Страх скова Бъкингам | StandartNews.com

Мистерията около Кейт Мидълтън и здравословното  й състояние става взе по-заплетена. Дори персоналът на двореца не е знаел за операцията на принцесата, пише Us Weekly. Според служители в кралския двор само много ограничен брой хора могат да се виждат с принцесата.

Досега никой не знае какво точно се случва с Кейт Мидълтън. Според официалната версия съпругата на принца на Уелс е претърпяла сериозна коремна операция, въпреки че не всички вярват на подобни обяснения.

Източници от двореца твърдят, че дори най-висшият персонал не е имал представа за операцията на Мидълтън, докато медиите не съобщиха за нея. Никой не можеше да я види или да говори с нея - всичко се пазеше в тайна, твърдят източници на Us Weekly.

„Само няколко души знаят какво наистина се случва и мълчат“, казват подателите на сигнали.

Напоследък Кейт имаше само няколко посетители, включително крал Чарлз и съпругата му Камила. Това ограничение на гостите е объркващо и предизвиква сериозно безпокойство сред персонала на двореца.

В същото време самата Мидълтън, според слуховете, е категорична в това отношение - тя вярва, че има право на тихо възстановяване и не иска медицинските й данни да станат обществено достояние.

Информаторите казват, че на фона на всичко, което се случва не само с принцесата, но и с болестта на Чарлз, се налага усещането, че монархията постепенно се разпада отвътре.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай