Миска, балерина и баба Дешка в новата Ферма. Изненадите

В центъра на деветия сезон на най-българското риалити за първи път ще бъдат отборните битки

Миска, балерина и баба Дешка в новата Ферма. Изненадите | StandartNews.com

След дълги и изтощителни кастинги 22-ма работливи, сърцати и изключително атрактивни мъже и жени ще влязат във „Фермата: Нишката на живота“. Всички те ще се върнат към корените си, ще създадат блага със собствените си ръце и ще се опитат да се преборят за голямата награда от 100 000 лева в предаването, което стартира на 4 септември от 20 ч. по bTV.

В центъра на деветия сезон на най-българското риалити за първи път ще бъдат отборните битки, залагащи на екипния дух. Стопанствата ще се управляват по изцяло нови правила, а Арената ще прелива от емоции.

Актуалното издание събира по-млади участници, отколкото предишните сезони и отваря нова страница в историята на предаването, вплитайки вечните български традиции в динамиката на модерния свят. В следващите месеци 12 жени и 10 мъже ще трябва да създадат здрави нишки помежду си, да развият важни умения и да се впуснат в сблъсъци както със себе си, така и с конкурентите си.

Във „Фермата“ 9 състезателите ще бъдат разпределени в два отбора и ще защитават мястото си в риалитито при коренно различни условия, които ще изпитат волята им и ще ги променят завинаги.

Сред тях са земеделци, свързани дълбоко с българската земя и природолюбители, които не могат да си представят живота в големия, шумен град. Наравно с тях трудностите на селския бит ще преживеят хора на изкуството, сред които актьор, режисьор и балерина.

Предаването ще изправи пред предизвикателства и представителите на модерните професии - експерт в борбата с финансовите измами и софтуерен инженер, а една от най-красивите носителки на титлата Мис България ще смени короната с брадва. Допълнителен колорит сред участниците ще внесе легендарната Баба Дешка, прочута от предишни сезони с пиперливия си език и ненадминатите си гозби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай