Меган Маркъл остана без телохранител

Херцогинята не е свикнала с постоянна охрана, искала да бъде по-близо до хората

Меган Маркъл остана без телохранител | StandartNews.com

Съпругата на принц Хари Меган Маркъл се раздели с личния си бодигард, съобщава Fox News. Според тв канала,, след шест месеца работа с кралската особа, сътрудничката на Скотланд Ярд, която й е осигурявала безопасността на Фиджи, подаде оставка. Отбелязва се, че решението й не е свързано с трудния характер на херцогинята на Съсекс, а с желанието й да бъде „по-близо до хората”.

За разлика от тези особи, които са израснали в кралското семейство и са свикнали да бъдат винаги охранявани, Меган е била твърде ограничавана и това й е причинявало неудобства. В нейното положение тя не може да отиде никъде без охрана, което силно я е затруднявало, предполага източник от „Таймс “.

По-рано беше съобщено, че личният асистент на Меган Маркъл я е напуснал, а се очаква след 17 години работа кралското семейство да остане и без личния секретар на принц Хари и съпругата му.

В средата на декември стана известно, че херцозите от Съсекс отказват да прекарат традиционните коледни празници в селска къща в окръг Норфолк, където щели да пристигнат принц Уилям и Кейт Мидълтън. Причината била желанието на Меган и Хари да прекарват празниците в уединение.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай