Мацки на опашка за Малък Тошко

Мацки на опашка за Малък Тошко | StandartNews.com

София. Тодор Славков се оказва мечтаният мъж за десетки жени, макар и "бивш" богаташ. Това вече е доказано от бесния интерес към него от записалите се дами за участие в "Х Милионер търси съпруга". Те са между 18 и 49, доста от които разведени с деца, други гонещи последния влак.

"Писмата и кастингът показаха, че момичетата харесват Тошко заради веселия му характер и неповторимото му чувство за хумор. Кандидат-съпругите дори не се интересуват от произхода му, защото го намират за достатъчно интересен", похвали го от ТВ 7. Самият герой на щурото шоу казва за себе си, че няма тип и предпочитания относно момичетата, а като цяло се чувства привлечен от по-темпераментните жени с гореща кръв.

Най-много от претендентките са студентки, фотомодели, стюардеси, работещи в сферата на маркетинга и рекламата. Има и участничка, която се записала заедно със своята дъщеря. Тодор бил супер изненадан и дори нетипично за него - леко смутен от броя на писмата и снимките на толкова красавици. Стартът е на 14 септември от 21 часа. А на 18 септември зрителите ще гостуват в дома на Малък Тошко. Той разказва откровено за баща си, дядо си и бившите си приятелки. На същата дата е и есенното ревю на сестра му Жени Живкова

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай