Малък Тошко направи харем

Тодор Славков взе две жени от "Х Милионер търси съпруга"

Малък Тошко направи харем    | StandartNews.com

София. Драматичният финал на "Х Милионер търси съпруга" свърши с прецедент - Тодор Славков си избра две жени, които подкара в бяла жигула. Навръх финала на "Х Милионер търси съпруга" на 10 ноември по ТВ7 Малък Тошко хич не се затормози и взе двете финалистки - Нанси и Алекс.

"Като си върна държавата, многоженството ще бъде узаконено. Затова победителки са Нанси и Алекс", заяви Тошко Славков на финала. Малко преди това беше елиминирал третата стигнала до финала - Росица. "Винаги на финала остават два отбора, в случая две момичета. Не обичам жената да е по-висока от мен, затова Росица отпада", обяви Х Милионерът.

За да спечелят сърцето му обаче, Нанси и Алекс бяха подложени на чувството за хумор на Тодор и то в пълния му блясък. Докато Славков и аверите му се вихреха на ергенско парти с танцьорки и плодова салата, наредена върху женско тяло, Роси, Нанси и Алекс вече си мечтаеха да са булки и мереха бели рокли заедно с водещата Бианка. В следващия момент обаче Илич се превърна в техния най-голям кошмар и след отпадането на Росица замъкна двете финалистки в студио и ги подложи на игра с въпроси а ла "Стани богат". Славков обаче си е богат, затова въпросникът смени името си на "Стани Славкова". Въпреки резултатите на двете моделки, Тодор си ги хвана под ръка и ги заведе на прощален коктейл, където трябваше публично да обяви решението си.

След като стана ясно, че Тошко иска да е Хю Хефнър в роден вариант, той поднесе на Нанси и Алекс и голямата награда. Чисто нова бяла жигула. Бианка влезе в ролята на шофьор към светлите бъднини на Славков и подкара колата с регистрационен номер "Just Me Meе" в неизвестна посока.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай