Лошо! Отвратителен скандал между обичан певец и Цитиридис

Нападките са минали всякакви граници

Лошо! Отвратителен скандал между обичан певец и Цитиридис | StandartNews.com

Много грозен става конфликтът между две наши публични личности.

Отношенията между Николаос Цитиридис и естрадната легенда Георги Христов минават всякакви граници. Неотдавна гръка се оплака, че е тормозен от изпълнителя на "Черно и бяло", който му звънял мъртво пиян посред нощ. 

Скандалът се задълбочава и дори можем да кажем, че ескалира с последната изцепка на двамата. Те си размениха остри реплики на лично съобщение във "Фейсбук", които по-късно Христов показа на приятелите и всички онемяха от видяното. 

 Георги Христов е звънял на цитиридис, а след това пише: "Достойно. Евтино, но за боклука". Ответната реакция е шокираща, тъй като бившият водещ му пожелава нещо отвратително.

Някои хора обвиняват Николаос, че е човек на хумора, а не знае как да реагира на подобна случка. Други пък категорично не одобряват поведението на певеца и си го обясняват единствено с проблема му с алкохола, който не е тайна вече за никого. 

Със сигурност скандалът между двамата няма да утихне с този разговор. Предстои да видим кой пръв ще си изпусне нервите и как ще се изложат пред феновете, пише Блиц.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай