Ламбо превърнал Ралица Паскалева в секс символ. История за зелена поличка

Аткрисата разкри как от бунтарка се е превърнала в омагьосваща жена

Ламбо превърнал Ралица Паскалева в секс символ. История за зелена поличка | StandartNews.com

Една невероятна история за бунтарство, татуировка и зелена поличка свързва водещата на „Игри на волята” Ралица Паскалева с легендата на българското кино и театър Стефан Данаилов. Ралица се преборила да бъде в класа му. Тя не пропуска да спомене своя учител Стефан Данаилов във всяко интервю. Направи го и в "Колко е лесно да бъдеш обичан. 25 истории от учениците на Стефан Данаилов".

Мастъра е в основата на идеалния външен вид на актрисата, признава самата Ралица Паскалева, която вече четири поредни грее шоуто на NOVA и пръска сексапил в „Игри на волята” заедно с Димо Алексиев. Тя е завършила класа на Ламбо в НАТФИЗ, и преди да влезе в него, нямала нищо общо със сегашната си визия. Била бунтарка с червена коса и обеци на веждите.

Заради Мастъра обаче коренно сменила имиджа, предаде Lifeonline.bg.

Когато решила да учи актьорско майсторство, Ралица Паскалева не знаела, че Стефан Данаилов ще взима клас в годината, когато тя ще кандидатства в НАТФИЗ. По онова време се подготвяла за приемните изпити в Академията с малки представления в театъра във Варна.

Веднъж актьорът Стоян Радев, известен с големите си сини очи и ролите на злодей в родните сериали, й казал:

„Ти си много тип на Стефан Данаилов”, а бъдещата звезда си помислила: „Жалко, че няма да взима клас тази година!”.

Смятала, че това е единственият преподавател в Академията, който би я харесал и приел с класа си. Все пак решила да отиде на консултации за приемните изпити и се записала при режисьора Иван Добчев, при когото е учила българската звезда в Холивуд Мария Бакалова.

В един момент обаче разбрала, че Ламбо все пак ще приема нови студенти същата година. „Мигновено се отписах от всички други списъци!”, споделя спомени амбициозната Ралица в книгата „Колко е лесно да бъдеш обичан”.

Оказва се обаче, че пред бъдещата актриса стои много голям проблем, свързан не толкова с подготовката й за изпитите, колкото с външния й вид.

„На Стефан му се носеше славата, че обича жените да са жени, а не мъжкарани. Пък аз си бях истинска мъжкарана – с червена коса, с обеци по веждите и ушите, винаги с дънки и огромни маратонки. Никога не обличах рокли и поли”, разказва Ралица.

Тя много се разтревожила, защото била чула, че на последния кръг от изпитите Мастъра обичал да кара студентите да правят ревю на сцената. Най-много харесвал, когато момичетата носят рокли и поли, каквито обаче в гардероба на Паскалева не съществували.

Тогавашната тийнейджърка грабва майка си и заедно с нея тръгва по магазините. Купува си ултра къса зелена поличка и за всеки случай – още една, която е дълга.

На кандидат-студентския изпит обаче носи клин и изрязан потник. Много държи да се вижда нейната татуировка. По онова време Ралица се изживява като бунтарка, защото в гимназията, която е завършила, учели мамини синчета, които ходели с охрана.

В знак на несъгласие с подобно снобско поведение тя ходела неглиже. Така се появила и пред Ламбо – в клин и потник, но той я взел в класа си въпреки този недотам елегантен стайлинг. Разбрала, че е приета посред нощ – обадил й се един от квесторите, който й бил познат от Варна.

Човекът й казал, че ще учи при Мастъра. Той вече бил измислил името, с което да се обръща към нея през цялото следване – викал й „Рало”.

Когато влиза в НАТФИЗ, Паскалева променя изцяло външния си вид. Маха обеците, оставя естествения кестеняв цвят на косата си вместо натрапчивото червено, и започва да се облича по-елегантно.

Смята, че това е бил краят на нейния бунт, защото вече си била намерила мястото. Започнала да става по-нежна и женствена, а роклите и полите трайно се настанили в нейния гардероб. По думите на актрисата, всички в класа й са се променили заради Ламбо.

Някои сменили стила на обличане, като нея, други отслабнали, трети се подстригали. Стефан Данаилов бил техният стимул да се развиват във всяко отношение. Тя много искала да запознае децата си с Мастъра, но това така и не се случило. Последната й среща с Данаилов била по време на бременността с големия й син Максим, роден през 2018-а.

В края на следващата година Ламбо ни напусна. Съвсем наскоро Ралица роди и второ момченце и все още поддържа имиджа, който си е създала заради своя учител.

„Аз съм виждала в него само добри качества.

Той беше човек, който тайно плащаше семестри на студенти, които нямаха финансова възможност и закъсняваха с вноските.

Ако някой се закашляше в залата, веднага го водеше на лекар. Ако някой беше гладен, купуваше пица за всички. Много ми липсва.

Няма да забравя съветите, които ми е давал. Едно от най-важните неща е, да не се оставям да ме мачкат.

Разказвал ни е за неговата кариера, когато е преживявал сериозна завист и ревност от страна на негови колеги. Може би ни ги е разказвал тези неща, за да ни покаже, че това не го е спряло и сломило“, спомня си актрисата за Мастера, обичан от студентите от всичките си класове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай