Четвъртък,

Късметлийски ден за една зодия, приятни изненади за друга

От: Стандарт -
2495
Късметлийски ден за една зодия, приятни изненади за друга
A
A
A

ОВЕН

Късметлийски ден. Разбирате се еднакво добре както с нови познати, така и с тези, с които сте били в контакт от много години. Може да обсъждате въпроси, свързани с работа в екип или сътрудничество. Няма да е трудно да постигнете споразумения. Денят е подходящ и за решаване на финансови проблеми.

ТЕЛЕЦ

Яснотата в контактите е важна. Днес ще общувате със странни хора, чиито намерения не винаги ще са ви ясни. Някой ще се опитва да спечели симпатиите ви, като упорито ви прави изкусителни оферти. Не винаги е възможно бързо да формирате правилното впечатление за нови познати.

БЛИЗНАЦИ

Денят определено не е подходящ за вземане на решения, особено в движение или да правите голяма промяна в живота си. За да избегнете бъдещи неприятности е неоходимо да проявите предпазливост, особено в областта на бизнеса. Ако има за какво да говорите с близките си, сега е момента.

РАК

В началото на деня може да има досадни недоразумения, които ще бъдат решени сравнително бързо. Останалата част ще е благоприятна. Добри новини и някои важни открития, ще ви донесат спокойствие. Ще получите предложение, което ще приемете без много колебания. 

ЛЪВ

Първата половина на деня ще бъде много благоприятна за решаване на проблеми. По-добре е да не отлагате нещата. Мобилизирайте се и ще успеете да намерите отговори на някои важни въпроси. Бъдете по-наблюдателни и не пренебрегвайте нищо. Може да възникнат незначителни недоразумения.

ДЕВА

Възможни са неприятни инциденти и напрегнати моменти в началото на деня. Това не е най-подходящият момент за обсъждане на сериозни въпроси. Ще ви бъде трудно да разбирате правилно събеседниците, а и те често ще тълкуват думите ви погрешно. Ако е възможно работете самостоятелно.

ВЕЗНИ

Време е за нещо ново. Предполагате, че може да възникнат трудности по пътя към целта, но това изобщо не ви плаши. Напротив, за вас е интересно и предизвикателно да се преодоляват препятствия и да се решават проблеми, объркващи другите. Денят е подходящ и за заемане с финансови проблеми.

СКОРПИОН

Страхотен ден, подходящ за важни въпроси, срещи и съдбоносни решения. Ще ви бъдат нужни само няколко минути, за да оцените правилно двусмислена ситуация и да разберете как да действате. Важно е да проявите находчивост и съобразителност. Възможни са приятни изненади, включително финансови. 

СТРЕЛЕЦ

Ако за този ден сте планирали нещо важно, бъдете търпеливи. Малко вероятно е желаният резултат да бъде постигнат бързо. Спокойствието и увереността ще ви донесат повече успехи.  Приятели ще ви предложат интересни неща, а интуицията ще ви подскаже, какъв отговор да дадете.

КОЗИРОГ

Началото на деня ще е благоприятно. Може да се появят нови идеи, за реализирането на които е по-добре да почакате по-благоприятни обстоятелства. Втората половина на деня също ще бъде добра, макар и не толкова ползотворна. По-добре е да не планирате нищо важно за този момент.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще успеете да намерите отговори на въпроси, за които мислите напоследък. Това ще ви помогне да определите и бъдещите си планове. Някои от вас ще имат възможност да възстановят отношенията с делови партньори. Парични приходи ще ви донесат спокойствие. 

РИБИ

Денят може да се определи като добър. Първата половина ще бъде не само ползотворна, но и приятна. Ако нещо не се получи веднага, проявявате постоянство и ще постигнете желания резултат. Следобедът ще бъде по-труден, особено за тези, които имат планирани важни срещи.

 

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички