Краката на Кейт подлудиха мъжете

За първи път херцогинята на Кембридж обу къси шорти

Краката на Кейт подлудиха мъжете | StandartNews.com

Кейт Мидълтън подлуди мъжете по целия свят, показвайки "бедро до сливиците" и предизвика завистта на много жени. За пръв път от 8 години като член на кралското семейство херцогинята на Кембридж обу къси шорти заради участие в благотворителна регата в Коус.

Реакциите в социалните мрежи на феновете и фенките й бяха красноречиви. "Голям фен на прекрасната Кейт, която е с убийствени крака", написа нейна почитателка. Друга обаче изсъска: "Проклети краката на Кейт Мидълтън!"

"Сън" припомни, че всички в семейството на Кейт се отличават със стройни бедра, но съпругата на принц Уилям не разчитала само на гена си, а редовно спортувала. Тя е запалена скиорка, поддържа се с йога и Пилатес, обича гребането, кросовете и хокей на трева. "Кейт е пристрастена към упражненията, тя и Пипа (сестра й) се отнасят изключително сериозно към поддържането на физиката си, а майка им Керъл, макар и над 60 г., е в изключително добра форма", споделя пред "Дейли Мейл" човек от кралското обкръжение.

Кейт е изключително обрана в изявите и тоалетите си, защото ще бъде кралица. Един ден принц Уилям ще наследи трона от баща си Чарлз. По този повод кралският журналист Ашли Пиърсън разкри, че като бъдеща кралица, тоалетите на Кейт са силно ограничени в сравнение с тези на Мегън Маркъл, съпругата на принц Хари. "Кейт Мидълтън трябва да спазва куп други правила и ограничения, защото ще бъде кралица", обяснява Пиърсън. "Тя и Мегън са от различни нива, полите на Кейт трябва да са с определена дължина".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай