Кой прекрачи прага на Big Brother Allstars

Кой прекрачи прага на Big Brother Allstars | StandartNews.com

Снощи започна реалити предаването Big Brother Allstars по Нова ТВ. Кой прекрачи прага на къщата обаче:

Деси Слава

Аз съм Деси Слава, истинският победител във VIP Brother 2. Спомням си момента, в който казаха, че не печеля аз и че оставам втора. Имах по-хубави качества от Христина, наистина. Може би звучи нескромно, но аз наистина го вярвам и ви го казвам. Ако нямам това чувство да искам да бъда победител, реално аз нямаше да мога да направя и кариера в живота си, нямаше да мога да се развия. Искам да си призная – аз неведнъж съм казвала, че ако Азис не беше с мен, аз най-вероятно нямаше да вляза. Страхувам се от агресивни хора; хора, които имат голяма уста и могат да те надприказват и не можеш никога нищо да им кажеш. Азис беше този, който ми каза: „Няма да се притесняваш, знаеш моята уста колко е голяма. Ако има някакъв проблем, аз ще го оправям!" Той беше моят закрилник там. Беше моят ангел хранител", споделя певицата.

Къци

"Аз съм Къци Вапцаров, добре познат от Big Brother 2012. Ето ме в 2015-а, може да ме очаквате и в 2018-а, 2021-а и т.н. - през 3 години. Смятам, че зрителите на Big Brother ме запомниха на първо място с „Къцамун", Фънки също беше измислил „Къцака", което пък ми звучеше японско, много готино. Той казваше: „Да отидем и да убием Кацака или да го обесим!" Забавата е най-важна! Каквото ще да правим, каквото и вътре да се случва, най-важно е да се забавляваме и най-вече да не се забравя, че зрителят трябва да се забавлява. Аз бях всеотдаен Съквартирант, хвърлях се във всички, загубих зъб от всеотдайност... Памела Андерсън беше велико преживяване! Много се притесних в началото и вътрешно си казвах: „Сега като я видя, ще я грабна и ще я пренеса на ръце!", но като я видях и ме досрамя. Сега ако ми падне, вече ще си я грабна!", казва Къци.

Евгени Минчев

"Здравейте, аз съм Евгени Минчев – ПР и продуцент. Притежател съм на марките „Руски бал", „Национална гордост" и конкурса „Бизнес дама на годината". Автор съм на 7 книги – 5 с поезия и 2 с проза. В момента е готова за печат и новата ми книга, която отразява живота ми с най-голямата българска звезда Емил Димитров. Признавам, че съм невъздържан, необичаен и ексцентричен, но мога да си го позволя. Аз съм магнит за световните звезди – Илона Сталер-Чичолина, Клаудия Кардинале, Вики Мишел от сериала „Ало, ало", Ивана Тръмп, Хулио Иглесиас, Ева Херцигова, Борис Джонсън – кмет на Лондон и моя приятел Стивън Бауман от група „Блейк". Мои са някои от следните лафове и изказвания: „Някои хора твърдят, че са известни. То и Кинг Конг е известен, но е маймуна", „Характерът ми е благ като грозде, само понякога ферментира", „Който ме харесва, да си вдигне ръката. Който не ме харесва, да си вдигне стандарта", казва Евгени Минчев.

Ваня Червенкова

"Аз съм Ваня Червенкова, финалист от VIP Brother 2013. Нося харизмата в себе си и съм от хората, които се запомнят и винаги оставят дълбоки и трайни следи. За някои може би съм била много труден Съквартирант, за други бях добрата майка на Къщата, чийто отбор, разбира се, взе победата на финала. Аз отново съм Желязната лейди. Аз съм характер, който ако загубя 3-4 битки, мога да си го позволя, но войната никога няма да я дам. Войната винаги я печеля аз", заканва се Ваня Червенкова.

Борислав Атанасов

"Аз съм Борислав Атанасов, участник от „Къртицата 2". Аз съм бивш волейболист и владея два езика. Завършил съм висшето си образование в САЩ, в Boston University със специалност хотелиерски мениджмънт. В Щатите съм тренирал четири месеца с морските тюлени. Там тренировките са толкова тежки, че четири месеца ми се сториха като четири години. Школата на тюлените определено ме изгради като силен боец. Смятам, че съм много голяма машина. Физическата подготовка на един човек е доста показателна за това колко той самият уважава себе си и до каква степен държи на себе си. Определено се чувствам в много добра форма. Това си е моят наркотик. Както е за някои хора пушенето и пиенето, аз съм така със спорта. Буквално от детска възраст съм започнал и не смятам, че някога ще свърша", казва Борислав.

Йоана

"Здравейте, аз съм Йоана и участвах във VIP Brother 2013. Аз мисля, че зрителите ме запомниха с чувството ми за хумор; със смешките, които правех в Къщата; много танцувах. Най-хубавите ми моменти в Къщата бяха, когато Ваня Червенкова депилираше лицето ми. Мисля, че щях да умра! Такава болка не съм изпитвала през живота си! В Къщата намерих приятели. Една от приятелките ми, която остана такава и до днес, това е Ваня Червенкова. От Big Brother спечелих по-голямо самочувствие, самоувереност. В момента работя в сферата на ресторантския бизнес. Нямам конкуренция в София! Това звучи много „уау", но... Аз продължавам да бъда артист, но в друга посока. Продължавам да фантазирам, продължавам да творя, просто съм в друго амплоа", споделя певицата.

Соня Култуклиева

"Аз съм Соня Култуклиева и участвах във VIP Brother 2012 година. Мисля, че зрителите ме запомниха с това, че се преобличах по три пъти на ден. Абсолютна рекордьорка съм по брой вкарани куфари в Къщата на VIP Brother. Мисля, че ме бие само Иванка Тръмб като участничка във VIP Brother през 2010 в Лондон. Аз въведох елегантния стил на обличане в Нови хан. До онзи момент жените влизаха само по анцузи или домашни роби. Най-щастливите ми моменти в Къщата бяха когато си говорехме с Памела Андерсън. Аз ѝ подарих шал и даже когато по-късно се чухме в Лос Анджелис, и тя ми каза „винаги, когато ми е студено и мрачно на душата се загръщам с твоя кашмирен шал". Като журналистка винаги искам да съм първа. Аз съм първата българка, стъпила на фондовите борси в Ню Йорк, Сао Пауло, Лондон и Атина. Първата български журналистка, допусната в цитаделата на „Газпром", в центъра на „Майкрософт". От малцината съм, които са успели да вземат интервю с двама държавни секретари на САЩ – Мадлин Оубрайт и Хенри Кисинджър, както и с вицепрезидента Ал Гор. Втората след Мадона, допусната да снима в Каса Росада в Боенос Айрес. Толкова ли съм стара или съм толкова гениална?!", казва Култуклиева.

Ваня Джаферович

"Аз съм Ваня Джаферович, победител в „Сървайвър 5". Не вярвах, че няма Ваня мъжко име в България. Аз съм от Хърватия, в България дойдох 2005 година. Бивш професионален футболист. Почти цялата ми професионална кариера мина в ПФК „Берое" Стара Загора. Много пъти съм искал да си тръгна, много трудни моменти съм имал във футбола, но все нещо ме връщаше в България. Имах много контузии – два пъти късах предна кръстна връзка на ляво и два пъти на дясно коляно. Това е най-тежката контузия в спорта по принцип. Опитах се да избягам, отидох в Кипър и казах „сбогом, България", обаче все нещо ме връща. Накрая се ожених и имаме две деца, които са родени в България. Не искам повече да си тръгвам, чувствам се българин и всичко ми е тук. В момента съм маркетинг мениджър на ПФК „Берое" Стара Загора. Когато бях футболист бях много емоционален, много избухлив, имах много червени картони. Тогава се научих, че не е хубаво да псуваш съдии и други футболисти. Аз тогава бях млад и много емоционален. Сега знам, че не е хубаво, даже съжалявам, че съм обидил някои хора по един или друг начин", казва Ваня Джаферович.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай