Кой спечели първата номинационна битка в "Игри на волята"

Приключенците сразиха Шампиони и Бойци в дълга и трудна игра с неочакван обрат

Кой спечели първата номинационна битка в "Игри на волята" | StandartNews.com

Фото Нова

Първата номинационна битка за трети сезон на „Игри на волята: България“ вече има своя победител. Приключенците сразиха Шампиони и Бойци в дълга и трудна игра с неочакван обрат. Носене на тежки варели, ходене на над 2 м. височина и сложна задача на финала бяха част от предизвикателството на Арената, за което най-важна бе правилната стратегия и точното разпределение на всеки играч в племето.

Въпреки убедителната преднина на Шампионите във физическата част от играта, бързият ум и математичеки умения на Валентин успяха да обърнат резултата. За няколко секунди той реши сложно уравнение и направи племето си победител. Междувременно Неделчо и Мани от Бойците също съумяха да се справят с уравнението за няколко минути и се измъкнаха от номинационен съвет.

За първи път през новия сезон на „Игри на волята: България“ Шампионите се срещнаха с красивата водеща Ралица Паскалева на племенен съвет. Твърдението, че не може да бъде отборен играч, донесе на Андрей 5 гласа и той се превърна в първия номиниран. От своя страна, като капитан с два гласа, той избра с него на битка утре да отиде Красима.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай