Кой е новият секс символ в БГ сериалите

Владимир Михайлов от „Братя“ влeзe в А отбора на тв мачовците след 70 световни продукции

Кой е новият секс символ в БГ сериалите | StandartNews.com

Владимир Михайлов от „Братя“ e новият секс символ в БГ сериалите, въпреки че той много отдавна се е набъркал в международното кино и искрено се забавлява от подобни етикети. „Братя“ е история много интересна и заплетена - всяко нещо има причина, а противоречията са сериозни“, категоричен е актьорът без диплома от ВИТИЗ, който влиза в костюма на сенчестия бизнесмен Драгомир Донко. В началото всички мислеха, че е умрял, а сега, няколко епизода по-късно, все още само майка му - в ролята е чудесната Деляна Хаджиянкова – знае, че е жив и че той е Денис Топал. Вероятно интригите във фамилията ще започнат да се заплитат и разплитат на талази, а въпросите да стават все повече, като сред тях е и този защо братята въобще не си приличат – Борис, Калин Врачански, е светъл и синеок, а Драгомир е смугъл и тъмноок. Михайлов постоянно се опитва да защити героя си, търсейки в миналото причините за драмите му – от фаталната любов към гаджето на брат си до безумието да се превърне в дилър на наркотици и да стигне до убийство.   

Сигурното обаче е, че Владимир Михайлов е от най-интересните мъже в арт пейзажа – актьор, певец, композитор, известен на феновете си от групите "Сафо", "Сленг" и Eqinox, които представиха България на "Евровизия" 2018 в Лисабон. С бандата „Rewind“, където е и съпругата му Миша, също записват и правят концерти. Михайлов има главни роли във всички мюзикъли на Операта и Оперетата. Той е Жан Валжан в „Клетниците“, където си партнира с Орлин Павлов и Атанас Сребрев /другият дежурен мачо в американските екшъни/ в образа на инспектор Жавер. В „Исус Христос супер звезда“ е Юда - ролята, за която мечтае от дете. Той е още Зоро, Том в „Мамма миа“, Фантомът на операта: плашещ с белега си, мистичен и магнетичен за красивата и скромна хористка Кристин, която превръща в звездата на Париж.   

В киното се разписва в 70 филма, като повечето от тях са копродукции на „Бояна филмс“. Заради чара си на лошо момче и перфектния си английски език – като истински филолог от Софийския университет „Свети Климент Охридски“, Михайлов постоянно има ангажименти при чужденците, но беше и Симо Влаха във „Възвишение“. Напоследък се появи и в "Нокаут или всичко, което тя написа" на Ники Илиев, като в драмата звучат и негови песни и аранжименти, участва в италианския "Земята на мечтите", озвучава анимационни герои в "Доктор Дулитъл" и "Тролчетата 2". В същото време е и баща за пример на трите си деца от двата брака, на които посвещава всяко свободно време.  А то никак не му е в повече, тъй като освен всичко друго, снимките на „Братя“ продължават до средата на октомври. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай