Колко високи са Кейт, Меган и Даяна

В кралския двор херцогините са над 1,70

Колко високи са Кейт, Меган и Даяна | StandartNews.com

Лейди Ди винаги оставаше стилна и елегантна

Стилът на британските херцогини и легендарната фигура на принцеса Даяна се обсъжда непрекъснато – обувки, маркови дрехи и държание. В царския двор обаче има едно нещо, но което се държи повече и това е височината. Принцесата, покорила милиони сърца по целия свят, е една от най-високите жени в кралското семейство. И с просто око може да се забележи, че лейди Даяна е с висок ръст. Възхитителната принцеса беше  цели 178 сантиметра и затова рядко си позволяваше обувки на високи токове, ограничаваше се до 3-4 сантиметрови токове, когато ставаше въпрос за протокол. Освен всичко това през 80-те и началото на 90-те главозамайващо високите токчета и платформи не бяха на мода, което позволи на лейди Ди, която винаги е била близо до актуалните модни тенденции и дори налагаше собствени, да остане винаги стилна и елегантна.

Височината на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън е 175 см. Тъй като съпругът й принц Уилям, е с 9 сантиметра по-висок, тя може да си позволи обувки с токчета около 7-8 сантиметра.

Меган много  обича високите токчета, особено на водещи модни дизайнери. Понякога тя нахлузва дори и обувки с ток над 12 сантиметра. Така Меган Маркъл не може да бъде наречена Палечка, защото херцогинята съпруга на принц Хари е висока 171 сантиметра.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай