Кои са най-популярните покер игри онлайн

В последните години феновете могат да открият в интернет най-престижните турнири и игри

Кои са най-популярните покер игри онлайн | StandartNews.com

Покерът винаги е привличал като магнит любителите на хазарта и една от най- популярните покер игри онлайн днес. В последните години феновете могат да открият в интернет най-престижните турнири и игри на покер, като за тях има денонощна поддръжка, надеждни депозити, експресни тегления и уникални софтуерни решения.

Днес може по всяко време на денонощието да се забавлявате с любимите си покер игри в компанията на хиляди други играчи онлайн. От вас зависи да изберете любимия си формат и маса, за да изпитате тръпката от играта, да играете и да спечелите ако имате късмет.

Разбира се, ако се чувствате неопитни, неуверени в себе си или нямате достатъчно средства, винаги може първо да тествате безплатните версии на играта, за да натрупате опит, познания и увереност, преди да започнете да залагате реални пари.

  • Тексас Холдем

Тексас Холдем предлага фиксирани лимити или безлимитна игра. Този покер формат е и  най-популярният днес, и може да го играете на стотици турнири онлайн ежеседмично.

  • 6+ Холдем

Тук се играе с тесте с по-малко на брой карти. Играта е подобна на Тексас Холдем, но картите  до 6-ци са извадени от тестето. В тази игра флъшът е по-силен от фул хауса, а асото, 6-те, 7-те, 8-те и 9-те се считат за стрейт.

  • Showtime Hold'em

Showtime Hold’em също е подобна на Тексас Холдем. Различава се по това, че всяка изтеглена карта остава открита на масата до края на ръката.

  • Омаха Хай

Отново подобна на Тексас Холдем игра, при която обаче играчите получават четири скрити карти. Всяка ръка може да съдържа две карти от скритите карти на покерджията и три карти от отворените карти.

  • Омаха Хай/Лоу

Омаха Хай/Лоу се играе с фиксирани лимити или в безлимитна игра. Предпочитана е от повечето запалени играчи, но също така и от по-неопитните покерджии.

  • Сплит Холдем

Сплит Холдем е осъвремененият вариант на класическата игра Тексас Холдем. В този формат  едновременно се раздават два борда – първо два флопа, а след това два търна и два ривъра, а победителят във всеки от тях получава половината пот.

  • 5 Кард Омаха и 5 Кард Омаха Хай/Лоу

5 Кард Омаха и 5 Кард Омаха Хай/Лоу приличат на играта Омаха. Тук обаче всеки от играчите получава и пета скрита карта. Тези игри вървят с пот лимити или без лимити.

  • Куршевел и Куршевел Хай/Лоу

Куршевел е разновидност на 5 Кард Омаха. При него първата карта се раздава с лицето нагоре. Куршевел Хай/Лоу пък е сходен на Омаха, но тук потът се разделя и всеки от играчите получава по пет карти преди флопа. Играят се с фиксирани лимити, пот лимити и без лимити.

  • Севън Кард Стъд

Безспорно една от най-популярните покер игри. При нея има множество опции с разнообразен избор на лимитите.

  • ХОРСЕ и Микс 8-игри

ХОРСЕ включва Холдем, Омаха, Раз, Севън Кард Стъд и Севън Кард Стъд. Това е колекция от различни игри, при която може да изразите разнообразните си умения в покера. Подходяща е за тези, на които им е омръзнало да играят постоянно една и съща игра и търсят разнообразието.

  • Бадуги

Вариация на дроу покер играта, където целта е да се направи възможно най-добра ниска ръка от различните бои и то от четирите скрити карти. Правилата на тази игра са доста по-различни от правилата на останалите покер игри, което я прави интересна и сложна за разучаване.

Съвет: Ако сте решили да играете в реалното казино с истински пари, не забравяйте да следвате основните съвети за безопасно залагане и  да се предпазите от големи загуби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай