Ким Кардашиян на среща с Тръмп

Риалити звездата ще обсъди с държавния глава реформата в наказателното правосъдие

Ким Кардашиян на среща с Тръмп | StandartNews.com

Ким Кардашиян си е уговорила среща с президента на САЩ Доналд Тръмп, предадоха от „USA Today“. Риалити звездата ще се срещне с държавния глава и трима наскоро освободени затворници, с които ще обсъди реформата в наказателното правосъдие. Бившите арестанти са помилвани от президента, благодарение на реформата.

Ким разкри, че е била предупредена за последиците от евентуална сбирка с Тръмп още преди години. Риалити звездата вече се е срещала с президента в миналото, когато го призова да помилва затворничката Алис Джонсън, която прекара 21 години зад решетките.

„Всички ми казаха, че ще съсипя кариерата си, ако отида в Белия дом, но това не означава нищо за мен пред човешкия живот. Нямаше как да се откажа, знаейки, че ще спася някого“, коментира Кардашиян.

Ким в момента учи право и се готви за калифорнийския изпит за адвокат. Тя не следва в учебно заведение, но има право да се яви на теста, тъй като чиракува на действащи адвокати. Риалити звездата се надява да бъде готова за изпитната сесия през 2022-а. Тя твърди, че за сега успешно усвоява материала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай