Хороскопът: Ден на изненади за лъва, телецът да си пази здравето

Днес не е ден за правене на планове и вземане на важни решения

Хороскопът: Ден на изненади за лъва, телецът да си пази здравето | StandartNews.com

Овен

В работата няма да имате дори секунда за почивка - ще се въртите във вихъра на делата от сутринта до вечерта. Вие сте амбициозни и на път към реализиране на големи планове. Не забравяйте обаче, че всички успехи идват, само когато е подходящото време за това.     

Телец

Мнозина ще почувстват повишено напрежение в работата през този период. Бъдете търпеливи и последователни днес. В службата се отнасяйте с колегите си с внимание и разбиране. Насочете вниманието си към здравето.

Близнаци

Естественото любопитство на близнаците ще бъде силно изразено през деня. Чарът ви е в пълна сила. Всичко, за което мислите, сякаш започва да се реализира. Внимавайте обаче, може да се превърнете в примамка за хора, които не са добронамерени.

Рак

Днес ще ви е скучно както на работа, така и у дома. Внимавайте при общуване с непознати. Избягвайте и да се хвалите - във вашето обкръжение има много завистници, може да пострадате. Трябва да сте нащрек в средата на деня...

Лъв

Ден на изненадите. Разбира се, може да не ви харесат всички, но някои определено ще ви зарадват. Някои неща няма да можете да избегнете. Внимавайте да не бъдете измамени. Не поемайте много задачи.

Дева

Направете този ден прост и лесен – не обсъждайте трудни въпроси и се опитайте да не поемате трудни неща, ако ходите на работа. По-добре е да вършите належащите задачи. Не участвайте в служебни интриги, особено инициирани от жени.

Везни

Не планирайте нищо важно за деня. По-добре е да се занимавате с леки ежедневни задължения - така ще е по-безопасно.  Този ден не трябва да взимате сериозни решения – може да са погрешни.

Скорпион

Не бъдете твърде откровени, защото има вероятност това в крайна сметка да доведе до скандал. С парите трябва да внимавате – можете да се изкушите да си купите нещо, което не си струва парите ви.

Стрелец

Страхотен ден за Стрелците, които искат да разширят хоризонтите си. Днес сте особено проницателни и проявявате завидни лидерски качества, решителност и инициативност. Денят е благоприятен за прегръдки, проява на страст и темперамент в партньорствата.

Козирог

Най-важното нещо в този ден за вас са отношенията. Не се страхувайте да обсъждате важни въпроси с половинката си. Основното нещо е да го направите внимателно и да изберете правилните думи.

Водолей

Ефективността на начинанията ви не е голяма, но в това, което вече сте започнали, може да се постигне значителен напредък. Денят ще е ползотворен, ако сте избрали правилната посока и правите това, което ви интересува. Иначе не е изключена пълна скука.

Риби

В този ден са възможни пристъпи на тревожност, чести промени в настроението, усещане за нестабилност на ситуацията. Ако се притеснявате за даден въпрос, проучете го задълбочено, разчитайки на информацията, която вече е налична в този момент.

Източник: Флагман.бг

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай