Хекимян останал без висше образование

Така и не може да се похвали, че е „бакалавър по журналистика”

Хекимян останал без висше образование | StandartNews.com

Водещият Антон Хекимян няма време да завърши висшето си образование и от 15 години се води студент във Факултета по журналистика и масова комуникация в Софийския университет, пише "Уикенд".

Той си е взел всички изпити, но не е написал и защитил дипломната си работа и така и не може да се похвали, че е „бакалавър по журналистика”.

Хекимян завършва езиковата гимназия „Ромен Ролан“ в Стара Загора с немски и английски. След завършване на средното си образование започва да следва журналистика, но още като студент отива в бТВ и така прекъсва образованието си в Софийския университет.

Любимецът на зрителите все пак се амбицирал да вземе изпити си, но без да ходи на лекции. Преподавателите във ВУЗ-а били благосклонни и приели да препитат Антон дори и без да им е стъпвал на лекции и упражнения. По част от предметите дори минал без изпит, а само с 10 страници курсова работа. В един момент обаче журналистът занемарил обучението си и така до днес. Нищо чудно вече Антон дори да е загубил права и да остане без тапия.

„Хекимян не е спирал да работи, откакто започна в телевизията. Едва му стигаше да си вземе изпитите. Реално погледнато, дипломата не му трябва, той има достатъчно стаж и известност. Ако реши да сменя бТВ с друга телевизия, надали някой ще му търси документ за образование”, коментират от обкръжението на тв водещия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай