Меган започна да копира Кейт

Съпругата на Уилям се оплака, че гледала Джордж сама и изолирана

Меган започна да копира Кейт | StandartNews.com

Кейт Мидълтън пое на 24-часова обиколка във Великобритания за популяризирането на национално проучване за най-добрите начини за отглеждане на деца, предаде английската преса. Херцогинята на Кеймбридж започна инициативата „Пет големи въпроса за децата на възраст под пет години“ в Бирмингам.

Целта на проекта е британците да дадат мнението си за развитието на децата в най-ранна възраст. Херцогинята на Кеймбридж мина и през Кардиф, където посети детския център „Ely and Caerau“.

Тя бе издокарана в най-обикновена визия в стила на 90-те – черна впита блузка върху пола с леопардов принт, изключително популярен в края на миналия век. Полата е позната от колекцията на испанската марка „Зара“ и струва 30 лири. Кейт беше избрала дълго бежово палто „Massimo Dutti“ за 349 лири. Съпругата на принц Уилям беше накичена със златен медальон и обеци „Accessorise“.

Кейт сподели собственото си преживяване като млада майка. Херцогинята разкри, че след като родила Джордж, се почувствала адски изолирана. Тя си припомни за времето, когато живеели в Ангълси, Уелс, и тя била сама с бебето, защото Уилям още бил действащ пилот.

„Грижех се за мъничкото ми момченце съвсем сама, защото баща му даваше нощни смени“, разказва Кейт.

Междувременно „канадката“ Меган сподели свои снимки от визитата си във ветеринарната болница в Лондон „The Mayhew“ отпреди 2 седмици, където тя е патрон от една година. Кадрите бяха качени във все още непроменения профил в Инстаграм „Sussex Royal“.

Потребителите на социалната мрежа оплюха херцогинята на Съсекс, че нарочно е качила фотосите сега, за да не изостава от Кейт Мидълтън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай