Катето евро сипа сол на новата си снаха. Свекърва за милиони

Написа нещо невероятно

Катето евро сипа сол на новата си снаха. Свекърва за милиони | StandartNews.com

Катето евро сипа сол на новата си снаха. С много чувство за хумор Ивелина Чоева бе посрещната в дома на Сашо Кадиев. Навръх Бъдни вечер актьорът се реши й предложи брак. Синът на Катето Евро публикува видео с предложението, което предизвика много вълнения в мрежата.

Най-много вълнения обаче, със сигурност е предизвикал в майка си Катето Евро, която брутално коментира новината.

"Саше, може ли при жива майка да се жениш!", написа в типичния си стил под видеото актрисата. А бъдещата й снаха отговаря: "Отменям те, Кате". В кръга на шегата продължава и Сашо Кадиев, който пък пише, че все още не е "насрочил сватбата".

Любопитна подробност е, че и бившата жена на Кадиев, майка на дъщеричката му, Таня Тончева, го поздрави с "Честито" и емотикон сърце.

Предложението, което 39-годишният Кадиев прави на 15 години по-младата Ивелина, с която са от три години заедно, е в домашна обстановка в компанията на родителите й. Пред тях актьорът и тв водещ става и поднася кутийката с пръстена, като казва: "Любов моя, ще се омъжиш ли за мен? Искам завинаги да сме заедно, да се разбираме и да си помагаме. Човек рядко може да срещне жена като теб!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай