Кървава драма на семейство в Разград при катастрофа

Кървава драма на семейство в Разград при катастрофа | StandartNews.com

Разград. Пиян без книжка катастрофира и уби жена си, а двете му деца са в болница с тежки травми от касапницата на пътя.

36-годишният Танер М. от разградското село Брестовене блъснал автомобила си в дърво на шосето край съседното село Острово. От удара колата се завъртяла и 32-годишната му съпруга Елиз, която пътувала без колан, изхвърчала в нивата и издъхнала на място. 13-годишната им дъщеря Сехер и 8-годишното им момченце Ремзи също изпаднали от возилото. Момчето е със счупен таз, с фрактури на дясната ръка и крак и животът му е в опасност. Сестра му е приета в болницата с комоцио, но състоянието й вече е стабилизирано.

Инцидентът станал в понеделник около 17 часа. Следобяд Танер се черпил с ракия, а привечер решил да се погрижи за семейната трапеза. Макар че бил здраво почерпен и нямал шофьорска книжка, той натоварил фамилията си на колата и отпрашил към шосето за Острово, където край пътя растели череши. По негово нареждане жена му и децата обрали няколко дръвчета и с пълни дисаги тръгнали да се прибират. Развеселен, джигитът натиснал здраво педала, но замаян от пиячката, се натресъл в дърво.

Танев имал навик да надига чашката и да прави поразии, признават съселяните. Заради това жена му на няколко пъти го напускала и била завела дело за развод. Около празниците обаче съпрузите се събрали отново, за да си дадат втори шанс, който завършил трагично за Елиз и децата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай