Калканджиева попари Наоми Кембъл за драмата на летището

Не вярвам служителите на летище София да са проявили расизъм, заяви модната шефка

Калканджиева попари Наоми Кембъл за драмата на летището | StandartNews.com

"Не вярвам служителите на летище София да са проявили расизъм към Наоми Кембъл", каза Жени Калканджиева. Тя е от малцината българи, които се познават лично със световната топманекенка и са се срещали с нея на много места по света.

"Познавам Наоми още от времето, когато работих в Милано. Засичали сме се по кастинги, дефилета и дискотеки. Нейното поведение понякога е нагло. И може би точно това е подразнило служителите на летище София", споделя Жени.

Модната шефка не скри, че не е очарована от маниерите на своята знаменита колежка. Тя я определя като скандална, предава "Хотарена".

"Едва ли служителите на летище София са се престарали с контрола към Наоми, повече отколкото към мен или който и да било български гражданин", допълва ексмоделът.

"Наоми е много претенциозна. Това е известно. В България има достатъчно цветни хора, представители на какви ли не раси, които никога не са се оплакали, че служители на летище София са се държали расистки с тях", коментира още неостаряващата красавица.

За нея основна причина за обвиненията на Наоми Кембъл към летище София остава особеният ѝ характер. "Убедена съм, че е скандализирала с претенциите си служителите на летището", добави Калканджиева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай