Какво да купим от летището

Какво да купим от летището | StandartNews.com

На всеки може да се случи да търси подарък за любимия в последната минута. Много често хората, които се изправят пред тази задача, се намират на летището. Докато чакате излитането на самолета, може да обиколите фришоповете и се снабдите с няколко артикула, които могат да станат добър новогодишен подарък, пише profit.bg.

1. Парфюм

Парфюмът е класика в списъка с подаръци. Ако знаете любимия аромат на човека, действайте - няма да сбъркате.

2. Тоблерон

Това е най-популярният шоколадов десерт с триъгълна форма. Може да го намерите по лавиците на Duty Free магазините в цял свят.

3. Часовник за него

Не може да върнете стрелката назад, за да отделите част от времето на командировката или от почивката за обикаляне из магазините. Но може да закупите марков часовник на самото летище. Това е класически подарък за мъж - елегантен, практичен и придаващ класа.

4. Чанта за нея

Никога не са излишни. Спомнете си любимия цвят или стила на обличане на любимата и ще откриете идеални ръчни чанти. Това е и идеална "опаковка" за един по-луксозен подарък - бижу или кожен портфейл.

5. Книга

За любителите на четивото у дома летището предлага не малко известни заглавия. Потърсете интересен автор или пък заложете на подходяща тематика. Може книгата да ви се струва малко ретро или пък много ретро, но не задържайте съмнението за дълго време в ума си. Тя е страхотен подарък. (Стига да изберете точното заглавие, разбира се!)

6. Таблет

Таблетът осигурява удобство. С него се борави лесно, има много приложения и е подходящ за всяка възраст.

7. Магнити за хладилник

Е, не е кой знае какъв подарък. Но пък има хора, които ги колекционират. Именно за тях някой магнит от далечна страна ще се превърне в страхотна изненада.

8. Секси бельо

Завръщате се от почивка и с любимата сте били разделени за известно време. Секси бельото е знак, че мислите за нея, а също така и приятна покана.

9. Бутилка вино

Летището е място, където може да купите вино от най-различни точки на света. Обикновено бутилките са на добра цена.

10. Плюшена играчка

Меките играчки са подходящи както за деца, така и за млади дами, които с ентусиазъм ще прегърнат "чуждестранния" си мечок. Тъй като това е класация на новогодишни подаръци, може да се досетите, че актуална играчка е самият Дядо Коледа или пък Снежанка. А защо не и Рудолф?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай